Hoppa till sidans innehåll

Poängtävlingar 2021

20 OKT 2020 13:26
Vi har haft ett första planeringsmöte gällande nästa års poängtävlingar. Som läget är med pågående pandemi och olika restriktioner har vi inte tagit några beslut om genomförande utan avvaktar fram till februari med slutgiltig planering.
  • Uppdaterad: 20 OKT 2020 13:26

På mötet kollade vi över tilltänkta områden där det finns parkeringsmöjligheter och till tidigare kartområden har vi även ett nyritat område vid Stora Mon. Kommer det inte finnas möjlighet att arrangera poängtävlingar kommer vi att försöka köra vidare med veckans träningsorientering som vi gjort under det gångna året. Vi diskuterade även att blanda poängtävlingar med ett upplägg som veckans träningsorientering för att kunna utnyttja kartområden där parkeringsmöjligheter är sämre.

Under mötet framkom det att vi kanske måste ha förstärkning bland personalen som sköter tältresning och parkering. Är det någon som känner för det uppdraget går det bra anmäla intresse till This is a mailto link och ange tältresning/parkering.

Intresserade för att lägga banor för ovanstående orienteringar kan också anmäla intresse till This is a mailto link och ange banläggare, skriv även in önskemål om passande vecka och område.

 

Skribent: Stefan Öberg
Epost: Adressen Gömd

Tävlingsanmälan
Poängtävlingarna
Veterenorienteringarna

Bilderna är klickbara länkar

Om du vill gå med i vår facebookgrupp, hittar du den här

Flödet från vårt instagramkonto OK_Milan

 

Postadress:
OK Milan - Orientering
Britt-Marie Eklöf, Skogsbärsgatan 2
71333 Nora

Kontakt:
Tel: 0706492770
E-post: This is a mailto link

Se all info