Hoppa till sidans innehåll

USM 2022

Hösten 2022 är det dags för ännu en stor orienteringstävling i Blekinge. OK Orion har fått förtroendet att arrangera Ungdoms-SM för 15- och 16-åringar. Alltså de som är födda 2006 och 2007.

Tre tävlingar kommer att genomföras under tre dagar. Det börjar med en sprint inne i centrala Karlskrona under fredagen. Sedan väntar skogsdistanserna som planeras att gå i området precis söder om Jämjö. Det blir långdistans på lördagen och en avslutande distriktsstafett på söndagen.

Avlysningar

Skogsdistanserna går i området mellan Jämjö och Färskesjön. Tänk på att du som tävlande inte får skaffa dig kännedom om tävlingsområdet genom avsiktlig rekognosering, om det inte tydligt har tillåtits av arrangören. För detaljer, se regelverket.

Sprinten går i centrala Karlskrona. Det är tillåtet att vistas i området fram till bestämd tidpunkt på tävlingsdagen, men inte att testa (provlöpa, provgå osv.) potentiella bansträckningar. Efter denna tidpunkt gäller arrangörens vägvisning till samlingsplatsen. Information kommer i tävlings PM.

Postadress:
OK Orion
Furudalsvägen 42
37374 Jämjö

Kontakt:
Tel: 045559190
E-post: This is a mailto link