Hoppa till sidans innehåll

Uppdatering 2020-09-08

08 SEP 2020 13:34
  • Skapad: 08 SEP 2020 13:34

Två månader återstår idag till den 8 november!

Vi förstår att ni är många som undrar hur vi resonerar kring årets lopp, så därför följer här en uppdatering av läget, som det ser ut just nu:

Idag kan vi tyvärr inte garantera att loppet blir av den 8 november, men vår ambition och vår förhoppning är fortfarande att vi ska kunna genomföra arrangemanget!

Det är de restriktioner som råder idag som vi har att förhålla oss till  – och det är utifrån dem som vi försöker hitta ett Coronasäkert upplägg. Vi kommer att tvingas ändra en hel del i ordinarie upplägg. Vi tittar bl.a. på möjligheterna att separera distanserna under helgen. Startgrupper kommer att behöva införas och funktioner som innebär folksamlingar kommer vi behöva ta bort helt.

Dock är vi säkra på att de viktigaste bitarna för er som deltagare kommer att finnas kvar! Naturupplevelsen utmed banan, den oslagbara känslan som ni får när ni korsar mållinjen och har klarat av utmaningen!

Vi lovar att göra vad vi kan för att ni ska få springa Åhus TrailRun 2020 och hoppas att allt kommer att klarna under de närmaste veckorna!

//Tävlingsledningen för Åhus TrailRun

Skribent: Johan Modig
Epost: Adressen Gömd

Race information

 

Video 2020

 

SAMARBETSPARTNERS 

 

Salming

Åhus Resort

 

Sport-Åke

 

 

 

Nyhet  2020!

 

 

 

Åhus TrailRun ingår i:

TRS Trailtour

Spring i Skåne Trailcup

 

 

 Arrangör

Panlogo_cmyk_477x477_UTAN_OLKLUBBEN

Postadress:
OK Pan-Kristianstad - Friidrott
Fäladsgatan 6
29159 Kristianstad

Besöksadress:
Fäladsgatan 6
29159 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: AhusTrailRun@gmail.c...

Se all info