Hoppa till sidans innehåll

Information om anmälan!

04 OKT 2020 19:40
  • Skapad: 04 OKT 2020 19:40

Förtydligande kring anmälan. Eftersom loppet sköts fram från mars till november kommer löparna som var anmälda i mars först ges möjlighet att välja startgrupp. From 20 oktober kommer anmälan sedan öppnas upp för övriga (ni som inte var anmälda i mars). Nedan kan ni se mer i detalj vad som gäller: 

Till dig som anmält dig till 21 km-loppet i mars: Du kommer att få ett mejl till den mejladress som du använde vid anmälan, där du har tre alternativ att välja mellan. När det gäller avanmälan / distansbyte kommer denna öppna den 12 oktober och stängas den 18 oktober. Först till kvarn. Om maxtaket nås på 10 km-loppet, så finns även 5 km-alternativet att välja. Har inget aktivt val gjorts den 18 oktober, förfaller möjligheten att avanmäla sig / byta distans.

Till dig som anmält dig till 5 eller 10 km-loppet i mars: Du kommer att få ett mejl till den adress som du använde vid anmälan. För att få delta den 7 eller 8 november krävs det att du väljer startgrupp. Följ instruktionerna i mejlet. Du rekommenderas att välja startgrupp innan den 12 oktober. Har inget aktivt val gjorts den 15 oktober, förfaller möjligheten att anmäla sig / välja startgrupp.

Till dig som inte var anmäld till loppet i mars: Den 20 oktober öppnas anmälan för er som inte var anmälda till loppet i mars. Då vet vi också hur många platser som vi kan erbjuda på de två distanserna. Observera att anmälan stängs defintivt den 3 november (om inte loppen är fulltecknade innan dess).

För övrig information, läs under fliken "Om loppet".

Skribent: Johan Modig
Epost: Adressen Gömd

Race information

 

Video 2020

 

SAMARBETSPARTNERS 

 

Salming

Åhus Resort

 

Sport-Åke

 

 

 

Nyhet  2020!

 

 

 

Åhus TrailRun ingår i:

TRS Trailtour

Spring i Skåne Trailcup

 

 

 Arrangör

Panlogo_cmyk_477x477_UTAN_OLKLUBBEN

Postadress:
OK Pan-Kristianstad - Friidrott
Fäladsgatan 6
29159 Kristianstad

Besöksadress:
Fäladsgatan 6
29159 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: AhusTrailRun@gmail.c...

Se all info