Hoppa till sidans innehåll

Inställt 7-8 november

29 OKT 2020 11:00
  • Uppdaterad: 29 OKT 2020 11:00

Vi var många som såg fram emot detta, men tyvärr måste vi nu meddela att det inte bli något Åhus TrailRun i år. 

Pga de kraftigt skärpta restriktionerna i Skåne har vi nu tvingats ta beslutet att ställa in årets upplaga. Det känns oerhört tungt att ännu en gång ”falla på mållinjen”, men Region Skånes skärpta råd är glasklara i det här fallet. De omöjliggör ett evenemang som Åhus TrailRun och alla måste vi nu tillsammans bidra till att bromsa den smittspridning som tagit fart den senaste tiden!

Det kommer alltså inte bli något Åhus TrailRun under 2020 – och just nu vet vi inte ens om vi vågar hoppas på något lopp under 2021.

I mars kom Folkhälsomyndighetens allra första restriktioner bara några dagar innan loppet skulle genomföras. Under hösten har det sedan lagts ned mycket ideell tid på att skapa ett nytt corona-anpassat upplägg och därför känns det extra tungt just nu att behöva kasta in handduken ännu en gång.

Vi håller vårt ord, som vi gick ut med i mars månad. Ni som valde att inte avanmäla er i mars ger vi nu samma möjlighet som tidigare, dvs att få 50% tillbaka på erlagd anmälningsavgift.

Samtidigt som vi ger er erbjudandet om 50% återbetalning, så hoppas vi att majoriteten av er väljer att efterskänka avgiften. Att vi i mars tvingades ställa in bara några dagar innan loppet gjorde att stora utgifter inte gick att undvika. Därför skickar vi som ideell förening denna vädjan till er.

Till dig som önskar återbetalning (även du som anmält dig efter  den 20 oktober): Hör av dig till oss på This is a mailto link , senast söndagen den 15 november.

Ta väl hand om er! Respektera restriktioner och riktlinjer. Vi har ett gemensamt ansvar för att minska smittspridningen och belastningen på vården.  

// Tävlingsledningen Åhus TrailRun


Epost: Adressen Gömd

Race information

 

Video 2020

 

SAMARBETSPARTNERS 

 

Salming

Åhus Resort

 

Sport-Åke

 

 

 

Nyhet  2020!

 

 

 

Åhus TrailRun ingår i:

TRS Trailtour

Spring i Skåne Trailcup

 

 

 Arrangör

Panlogo_cmyk_477x477_UTAN_OLKLUBBEN

Postadress:
OK Pan-Kristianstad - Friidrott
Fäladsgatan 6
29159 Kristianstad

Besöksadress:
Fäladsgatan 6
29159 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: AhusTrailRun@gmail.c...

Se all info