Hoppa till sidans innehåll

Nytt datum: Söndagen 8 november 2020

01 APR 2020 15:48
  • Uppdaterad: 02 APR 2020 11:16

Information från Åhus TrailRuns tävlingsledning:

Fyra dagar innan Åhus TrailRun skulle arrangeras gick Folkhälsomyndigheten ut med ett förbud mot att arrangera evenemang med över 500 deltagare. Ett hårt slag mot föreningen som lagt ned åtskilliga ideella timmar på att skapa en stor Trailfest den 15 mars. När bara en vecka återstod var vi fortfarande övertygade om att vi skulle kunna bjuda in till denna fest, men på onsdagen försvann alltså plötsligt dessa möjligheter.

Att tvingas ställa in ett arrangemang av den här storleken med så kort varsel har inneburit att många kostnader inför loppet inte har gått att undvika. För föreningens överlevnad och för att vi, Pan-Kristianstad, ska kunna arrangera fler Åhus TrailRun i framtiden har vi arbetat fram en lösning som vi hoppas ska kännas godtagbar för dig som deltagare och som ger oss som förening en chans att fortsätta existera.

I kontakt med Friidrottsförbundet och Länsstyrelsen har vi nu fått klart med nytt datum, för vi vill verkligen kunna erbjuda ett Åhus TrailRun till er under 2020!

Söndagen den 8 november ger vi dig en ny chans att få uppleva den fantastiska naturen utmed Åhuskusten! Vi tackar för er förståelse för den här extrema situationen och hoppas att vi får träffas på start- och målarenan den 8 november.

För dig som var anmäld till den 15 mars finns nu tre alternativ:

  1. Jag vill vara med den 8 november. Som anmäld till den 15 mars flyttas du per automatik över till den 8 november (detta alternativ kräver ingen åtgärd från dig som redan anmäld deltagare).* 
  2. Jag vill/kan inte vara med den 8 november. Jag avstår återbetalning och skänker därmed min startavgift till arrangörsföreningen. Senast den 30 april behöver du registrera din avanmälan, sedan stängs den möjligheten. Avanmäl dig här!
  3. Jag vill/kan inte vara med den 8 november. Jag önskar en återbetalning på 50% av den avgift jag erlade vid anmälan. Senast den 30 april behöver du registrera din avanmälan, sedan stängs den möjligheten. Avanmäl dig här!
* Kommentar till alternativ 1: Om loppet, pga Corona, inte heller kommer kunna arrangeras den 8 november, så erbjuder arrangören samma återbetalningsmöjlighet då, nämligen 50% tillbaka. Deltagaren ska då be om återbetalning senast den 30 november.

Epost: Adressen Gömd

Race information

 

Video 2020

 

SAMARBETSPARTNERS 

 

Salming

Åhus Resort

 

Sport-Åke

 

 

 

Nyhet  2020!

 

 

 

Åhus TrailRun ingår i:

TRS Trailtour

Spring i Skåne Trailcup

 

 

 Arrangör

Panlogo_cmyk_477x477_UTAN_OLKLUBBEN

Postadress:
OK Pan-Kristianstad - Friidrott
Fäladsgatan 6
29159 Kristianstad

Besöksadress:
Fäladsgatan 6
29159 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: AhusTrailRun@gmail.c...

Se all info