Hoppa till sidans innehåll

Breddverksamhet


I OK Tisaren tycker vi det är viktigt att vi har något att erbjuda alla typer av orienterare. Orientering är en sport man kan hålla på med hela livet och därför vill vi erbjuda aktiviteter för alla målgrupper. Breddverksamheten riktar sig främst till personer som passerat senioråldern men vi anser också att det viktigt att ha ett bra utbud för seniorer som väljer att inte elitsatsa och här är breddverksamheten en viktig del.

De personer som definerar sig själva som breddlöpare håller såklart på med orientering för att det är så roligt och det är också olika former av orientering de vill ägna sig åt. För dessa personer erbjuder vi träningar med och utan uthängda kontroller samt diverse träningstävlingar. Vi brukar ha flera KM-tävlingar varje år.

De träningar som annars finns för bredden är klubbens styrketräning i Stocksätterskolan på måndagar. På tisdagar kan man springa intervaller med eliten (under vintern) eller vara med på ungdomarnas teknikträning (övriga månader), det ordnas fika i klubbstugan efteråt som bjuder in till trevlig samvaro. Det ordnas även träningar på torsdagar, här brukar vi åka iväg till olika kartor och träna med utsatta kontroller, oftast är det någon av Hallsbergs orienteringsgymnasiums träningar.. På vintern är det också träning i skog med karta på lördagar, den är från klubbstugan, där serveras även lunch efteråt.

Vill du veta mer om vår breddverksamhet?

Kontakta
Reinert Hallor, 0706046145
Martin Sand, 0761174267

Tillsammans delar vi glädje, gemenskap och trivsel!

Uppdaterad: 20 OKT 2017 23:07 Skribent: Daniel Attås
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
OK Tisaren - Orientering
Korsbergsgatan 3
69437 Hallsberg

Besöksadress:
Korsbergsgatan 3
69437 Hallsberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info