Hoppa till sidans innehåll

Aprilskämt

02 APR 2011 06:33
Gårdagens nyhet att Mia Skäringer bor i klubbstugan i helgen var ett aprilskämt.
  • Uppdaterad: 01 APR 2014 12:36

Nedan syns den text som publicerades här på hemsidan den 1 april. Några detaljer som kan tilläggas är att klubbstugan faktiskt är uthyrd under helgen och att det bor personer där, de använder hela stugan. Däremot är det inte Mia Skäringer. Det Monkan skrev nedan är också sant, föreställningen blev inställd. Däremot stämde inte den delen om att det var träning som gällde för henne i stället. :-)

 

Kändis bor i stugan i helgen

Mia Skäringer (känd från bl.a. solsidan) uppträder i Örebro ikväll. Efter det kommer hon övernatta i vår klubbstuga under hela helgen för att ha något privat party. Hon har bett oss att inte besöka klubbstugan under helgen.

 

Mia Skäringer är just nu ute på turné och ska ikväll uppträda i Örebro. För knappt 20 år sedan bodde hon i Örebro och har kvar kompisar sedan den tiden.

Dessa tänkte hon nu besöka och eftersom flera av dem numera bor i Hallsberg har Mia bestämt sig för att ha en liten privat fest med sina gamla kompisar i vår klubbstuga där det också finns bekväma övernattningsmöjligheter.

Klubbstugan är bokad från fredagkväll till och med söndagmorgon och vi har fått en önskan om att inte störa dem. Det är en privat tillställning och Mia vill komma bort från offentligheten efter fredagens uppträdande.

Om du har något akut ärende är det såklart okej att åka dit men i annat fall ber vi dig låta det vänta.

Skribent: Daniel Attås

 

 

 

 

 

Postadress:
OK Tisaren - Orientering
Korsbergsgatan 3
69437 Hallsberg

Besöksadress:
Korsbergsgatan 3
69437 Hallsberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info