Hoppa till sidans innehåll

Beställning av klubbkläder

26 JAN 2019 11:39
Nu är det dags att beställa nya klubbkläder för 2019. Beställningen gör du själv via vår webshop som stänger den 13/2. Nyhet för i år är att vi har en vindtät väst i shopen!
  • Skapad: 26 JAN 2019 11:39

Dags att beställa nya klubbkläder. Detta sker i år via webshopen som vi har via trimtex. Det innebär attt du själv behöver göra ett inlog (om du inte redan har ett) och beställa kläderna där för att få de hem till dig. Det innebär också att du behöver betala frakten själv, men kan rekommenderas att beställa med någon som bor i närheten och kunna dela på frakten om man så vill. 

Shopen stänger den 13/2, så se till att beställa innan dess! Leverans är planerad till v.13.

Här nedan följer information om hur du gör ett inlog och går in och beställer dina kläder. Kontakta mig om det uppstår frågor / Nina 

 

Gå in på sida: https://trimtex.se/sv/mitt-trimtex/ok-tisaren/

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på "Mitt Trimtex" och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i teamkoden: tisaren19 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.
Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder.

Skribent: Nina Hallor
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
OK Tisaren - Orientering
Korsbergsgatan 3
69437 Hallsberg

Besöksadress:
Korsbergsgatan 3
69437 Hallsberg

Kontakt:
Tel: 058216155
E-post: This is a mailto link

Se all info