Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Klädbeställning"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Klädbeställning


Hejhallå Tisaren!

Det är dags att beställa kläder, och likt förra året beställer var och en via Tisaren Teamshop på Trimtex hemsida. Kläderna kommer då hem till brevlådan och var och en står för frakten själv. Gå gärna ihop er några stycken om ni vill minska på den kostnaden.

Teamshopen är öppen från den 24 januari och stänger 9 februari. Efter en leveranstid på ca 6 veckor ska de trilla in lagom till Måsenhelgen V.13. Hur perfekt!

Nytt för 2020 är tävlingsblusen ”Rapid” som har en rygg helt i nät. Fräscht! Men också överdragsjackan ”Performance löparjacka” som gentemot vår vanliga ”Advance löparjacka” är tunnare och saknar handledsmuddar och fickor. Hur snyggt! Dessa 2 plagg har inte samma tighta passform som Extreme orienteringströjan eller den vanliga Advance löparjackan, är lite billigare och anpassar sig till ungdomar och motionärer.

I PDF’en ”Beställa i Teamshopen” finns en manual för hur man beställer kläder via klubbens Teamshop på Trimtex hemsida. Shopen är alltid öppen för att kunna se vår kollektion, men för beställning är den öppen dels denna omgången, men även vid ett tillfälle senare i år.

Och givetvis har vi nya sponsorer i år! På blusar och linnen kommer AB Karl Hedin numera synas på bröstet. Jackor har samma reklam som förra året.

Behöver ni hjälp eller har frågor är det bara att höra av sig!

/Tisarshopen – Josefin (076-695 30 63), Anna (073-5124056) och Kirsi (070-2813415)

 Här är PDF'en för "Beställa i Teamshopen"

 

 

Inga nyheter är skapade

 

 

 

 

 

Postadress:
OK Tisaren - Orientering
Korsbergsgatan 3
69437 Hallsberg

Besöksadress:
Korsbergsgatan 3
69437 Hallsberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: mats.nylin@telia.com

Se all info