Hoppa till sidans innehåll

Klädbeställning 2022

12 JAN 2022 21:19
Nu är vår klubbsida på Trimtex öppen för klädbeställning. Shopen stänger 6 februari.
  • Uppdaterad: 12 JAN 2022 21:19

Jajamen, det är dags!

För nya klubbkläder går var och en in på https://trimtex.se/ och beställer hem sina plagg till sin brevlåda. Teamshopen stänger 6 februari. Förväntad leverans vecka 11. Vill man minska på fraktkostnaden är ett tips att gå ihop några stycken vid beställning. 

Nyheter för 2022 är:

NYTT 1: Dunjackan ”Storm Light Down Hoodie”. En tunnare tunjacka i mörkblå nyans och Tisarlogga på bröst och ärm.

NYTT 2: Sommarblusen ”Basic mesh” finns nu både i Unisex och Women. Tidigare fanns bara Unisex. När vi elitdamer har provat denna produkten upplever vi främst att den är lite längre och går ner över rumpan. Men fortfarande löst åtsittande. Tar vi Josefin som exempel har hon strl S i Basic Mesh Unisex och strl L i Basic Mesh Women. Trimtex har tagit fram ett storlekshjälpmedel som dem hänvisar till. Se deras info längre ner. Vi vill alltså bara uppmärksamma er på detta för just denna blus.

Som påminnelse har vi ju 3 olika blusar: Speed (tight passform), Rapid (billigare, lite lösare passform) och Mesh (sommarblus, 100% nät). Samt 2 olika överdragsjackor: Advance (tight passform, handledsmuddar) och Performance (billigare, lite lösare passform). Och vi vill också uppmana er som vill beställa mössor (strl S) och pannband (strl S och L) att istället köpa dem från HOK-stugan då lagret är stort på just dessa. Tack!

I övrigt känner ni igen produkterna och reklamen är densamma som förra säsongen. Ett andra tillfälle för klädbeställning görs inför höstsäsongen.

Behöver ni hjälp är det bara att höra av sig!

/Tisarshopen – Josefin (076-695 30 63), Anna (073-512 40 56) och Kirsi (070-281 34 15)

- - -

Trimtex vill dessutom skicka med följande info:

Det är viktigt att beställa innan tidsfristen går ut. Vi kan dessvärre inte lägga till beställningar efter att webshopen har stängt.

Starta gärna med att kolla in vår informationsfilm om hur du loggar in i shopen och beställer, klicka på länken här: https://www.youtube.com/watch?v=_mNHkDl40J0

Klicka på länken för att komma vidare till webshopen: https://trimtex.se/sv/search?cgid=OKTisarenNS

Välj ”Logga in” om du redan har ett konto på trimtex.se eller ”Nytt konto” om det är första gången du beställer från oss.
På mobil måste du skrolla ner på sidan för att hitta dessa två alternativen.

”Teamkod för inloggning” klicka på ”Logga in”

Om du kommer bort från medlemssidan, kan du logga in med teamkod: tisaren22

Om du är osäker på vilken storlek du ska välja, se vår informationsfilm här: https://trimtex.se/sv/fitle/Fitle.html

När din beställning har gått igenom skall du få en orderbekräftelse från oss inom kort.

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem.

Om det skulle uppstå problem med att logga in eller om du har andra frågor och funderingar så tveka inte att ta kontakt med oss på This is a mailto link eller på telefon 026-24 98 90.

- - -

Skribent: Josefin Tjernlund
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
OK Tisaren - Orientering
Korsbergsgatan 3
69437 Hallsberg

Besöksadress:
Korsbergsgatan 3
69437 Hallsberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info