Hoppa till sidans innehåll

Trasig diskmaskin innebär ändrade tävlingsersättningar!

01 APR 2018 01:50
Efter att diskmaskinen gått sönder efter att klubbstugan varit uthyrd en kväll behöver klubben spara in pengar för att täcka kostnaderna för en ny. Läs mer för att få reda på hur du påverkas!
  • Uppdaterad: 01 APR 2018 10:24

Efter att klubbstugan varit uthyrd för en 40-års fest fick sig ena väggen i herrarnas omklädningsrum olyckligt en smäll vilket resulterade i ett hål och kortslutning i en elledning.

Filip Jacobsson som var med och drog in elen vid ombyggnationen av storstugan förklarar sitationen: «De har lyckats slå sönder en elledning i väggen som leder till säkringsskåpet. Det blev kortslutning hela vägen och vi behöver bara byta ut några säkringar i skåpet. Men eftersom vi hade dragit in elen innan diskmaskinen kom på plats så glömde vi att koppla diskmaskinen till säkringsskåpet. Då har kortslutningen i herrarnas omklädningsrum på något sätt slagit ut diskmaskinen på samma sätt som att ett blixtnedslag kan slå ut TV’n om man inte drar ut kontakten.»

Det blir dyrt att köpa in en ny maskin och Mats Nylin, klubbens kassör, har i samråd med styrelsen och tränings- och tävlingskommittén försökt jobba fram en lösning. Det resulterar i att klubben enbart betalar 40 % av anmälningsavgiften under vårens tävlingar för att spara in pengar till kostnaden av den nya diskmaskinen.

På grund av denna nödlösning kan medlemmar som betalat in medlemsavgift som högaktiv (11 tävlingar eller mer) få gå ned ett steg til aktiv (0-10 tävlingar) och man väljer att räkna tävlingar som enbart sker på hösten som grund till medlemsavgiften. Vill man gå ned i medlemsavgift så får man ringa klubbens trogna telefon på 0582-163 00.

Styrelsen ser även nu över reglerna och priserna för uthyrning av klubben för att försäkra sig om att detta inte ska kunna ske igen.

 

Har du några frågor är du välkommen att ringa klubben på 0582-163 00!

Skribent: Oskar Andrén
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
OK Tisaren - Orientering
Korsbergsgatan 3
69437 Hallsberg

Besöksadress:
Korsbergsgatan 3
69437 Hallsberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info