Hoppa till sidans innehåll

Låt oss presentera Olle Josarp!

17 DEC 2016 14:26
Det är lördag, det är skinkloppet, men framförallt är det dags för nästa lucköppning i vår övergångskalender. Idag har vi äran att välkomna Olle Josarp till OK Tisaren 2017!
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 16:47

Olle går tredje året på Orienteringsgymnasiet och har tidigare representerat FK Friskus-Varberg. Inför 2017 har han nu bestämt sig för att testa vingarna hos oss i OK Tisaren. 

Efter ett lyckat Lusse-KM som i år bestod av att bygga mästerverk av pepparkaksdeg tog jag tillfället i akt att intervjua vår nyblivna klubbkamrat. Värt att notera är att Olle inte lyckades lika bra som undertecknad gjorde vid Lusse-KM 2010. 

 

5 snabba;
Favoritträning: Medeldistans-ol
Favoritmåltid: Curry-bacon
Favoritchoklad i Aladdin-asken: 
Den vita
Favoritprodukt ur Ica Basic-sortimentet:
Tortillachipsen 
Favoritplats i världen:
 Varberg

"Hur kommer det sig att du byter till Tisaren inför 2017?" Jag vill kunna springa stafetter med ett bättre lag och vet att det är många trevliga personer i Tisaren, ett gött gäng liksom! Trevligt när man ska ut på resor och det gör min elitsatsning smidigare och roligare.

"Har du satt upp några mål inför 2017?" Målet är att platsa i stafettlagen, förstalaget på 10-mila och sånt. Sen vill jag såklart springa bra på SM.

"Om du fick välja en sträcka på 10-mila, vilken skulle du löpa då?" Nästsista kanske!

"Om du springer i en klunga, skulle du då leda den eller hänga den?" Jag tror jag får hänga och sen spurta.

”Du går ju på OLGY vilket i år har tränare som alla springer för Tisaren. Vem är egentligen den bästa tränaren?” Oh, jag får nog säga Oskar Andrén alltså! (Ingen press med tanke på vem som intervjuade)

”Man har ju sett att vissa killar från OLGY sprungit i era -tröjor. Du har även en stor samling tröjor i garderoben, vilken tröja är du mest stolt över att bära?” Lilla träslöv-tröjan från fotbollen hemifrån. Nummer 14, Josarp liksom, den är ju helig!

”Hur ser framtiden ut efter OLGY, får vi kanske se en favorit i repris från -95 grabbarna uppe på Långängsvägen?” Hade vart fint med en favorit i repris men tror tyvärr det blir studier i Götet.

 

Vi tackar Olle för denna pratstund och hälsar dig välkommen till OK Tisaren! 

Skribent: Oskar Andrén
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
OK Tisaren - Orientering
Korsbergsgatan 3
69437 Hallsberg

Besöksadress:
Korsbergsgatan 3
69437 Hallsberg

Kontakt:
Tel: 058216155
E-post: This is a mailto link

Se all info