Hoppa till sidans innehåll

Cash in för Lilian på SwL-avslutningen

2018-04-24 13:42
När Swedish League avslutades med jaktstart utanför Åtvidaberg blev det en fjärdeplats totalt för Lilian Forsgren.
  • Uppdaterad: 2018-04-25 09:12

I helgen som var skulle den två veckor långa Swedish League-säsongen knytas ihop med en jaktstart utanför Åtvidaberg. Inför start såg det bäst ut för Lilian som gick ut som 3:a och Josefin som 6:a i jaktstarten. Tätt bakom gick Andrea ut som 12:a, Ellinor som 16:e, Lovisa som 18:e och Rebecka som 38a. I herrklassen hade vi samtliga killar i masstarten 17 minuter efter ledaren, dvs Gustav, Johan och Erik. På plats fanns även vårt nyaste nyförvärv Elif som även hon gick ut i masstarten, men i D20E-klassen.

Kvällen innan hade vi sedvanligt fika på boendet, men med en liten extra touch då vi firade en nyfyllen 30-åring. Lovisa gick på stort och bakade en Williamtårta (med hjälpande händer, inga nämnda inga glömda) och det var riktigt gott! Efter en också god natt lämnade vi Åtvidabergs camping och var redo att lägga i den snabba växeln när spurter skulle vankas i våra respektive klungor.

Skogsarenan var den finaste målplatsen vi någonsin kommer få uppleva. Det var magiskt, och även kartan var omtalad som den finaste någonsin. Det här skulle bli en toppendag. Och bommade bort sig gjorde ingen utav oss utan vi slet på som dem djur vi är. Lilian fick sin välförtjänta 4:e plats och kammade hem 5’000kr. Resterande placeringar i D21E blev som följer; Josefin 11, Andrea 13, Ellinor 17, Lovisa 18 och Rebecka 33. I herrelitklassen var Johan den enda som klarade banan och blev 65:a. Gustav var rå och bombade igenom ett förbjudet område och blev diskvalificerad. Erik slog i låret i en sten och blev stel som en pinne, och fick bryta tävlingen.

Utöver elitlöparna plockade Josefin Aronsson hem segern i D21K och Tomas Hallmén i H45. Fina priser vann dem. Och en fin dag blev det.

Resultat (I SL-klasserna visas totalresultatet, tider i jaktstarten visas i winsplits)

Livelox

Skribent: Anna Hallmén
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

Sponsorer 2017

 

 

Postadress:
OK Tisaren - Orientering
Korsbergsgatan 3
69437 Hallsberg

Besöksadress:
Korsbergsgatan 3
69437 Hallsberg

Kontakt:
Tel: 0582-16155
E-post: This is a mailto link

Se all info