Hoppa till sidans innehåll

Erik Fernlund ny tisarlöpare

04 DEC 2016 21:57
Vi har redan sett han i klubbstugan, nästa år får vi även med han ut på tävlingar i Tisarens fina dress! Vi har äran att välkomna den tidigare Säterbygdens OK-löparen Erik Fernlund till OK Tisaren!
  • Skapad: 04 DEC 2016 21:57

Erik har bosatt sig i Askersund eftersom han fått jobb som områdesansvarig på Sveaskog i Askersund. Tidigare sprang han för Säterbygdens OK men inför 2017 väljer han att representera OK Tisaren. 

Jag fick äran att genomföra en kortare intervju med vår nya löpare under elitgängets läger i Göteborg med fokus på 10-mila.

I sann journalist-anda har jag återskapat mer eller mindre exakta citat utifrån mina väldigt precisa anteckningar!

5 snabba;
Favoritträning:
Intervaller
Favoritmåltid:
Något med fisk
Favoritchoklad i Aladdin-asken:
Gräddnougaten
Favoritprodukt ur Ica Basic-sortimentet:
Det är inget som vanligtvis förekommer hemma...
Favoritplats i världen:
Alperna

"Hur kommer det sig att du byter till Tisaren inför 2017?" Flytten hit bidrar till att det blev just OK Tisaren, och jag har hört att det verkar vara en trevlig klubb! Sedan är det ju också en större och mer aktiv klubb (än Säterbygdens OK).

"Har du satt upp några mål inför 2017?" Jag har inga konkreta mål utan jag vill fortsätta utvecklas och bli bättre.

"Om du fick välja en sträcka på 10-mila, vilken skulle du löpa då?" Eftersom jag inte har sprungit jättemycket natt tidigare skulle det nog bli någon dagsträcka.

"Om du springer i en klunga, skulle du då leda den eller hänga den?" Hänga om det går åt rätt håll, annars skulle jag nog ta egna initiativ.

"I och med jobbet på Sveaskog, har det blivit många träningspass på arbetstid nu?" Haha nej inte på arbetstid, men i anslutning till arbetspassen. Eftersom jag åker runt mycket kan jag kanske leta rätt på något spår eller led att springa på, det är ett jättebra sätt att lära känna den nya omgivningen på.

"Om vi fortsätter på Sveaskogs-spåret, hur känns det som orienterare att hugga ned skog?" Jag är glad att jag inte är områdesansvarig över Nyckelhult och Tisarens område, men annars går det bra. Det är inget som känns konstigt annars. 

"Jag tyckte du såg stark ut i bastun efter träningen - kan det vara en okänd talang?" Nej bastun är ingen talang, jag brukar vara först ut. 

 

Å klubbens vägnar vill jag säga att det är väldigt kul att ha med dig i vårat gäng och vi ser fram emot en rolig vinter och härliga tävlingar framöver! 


Hjärtligt välkommen till OK Tisaren!

Skribent: Oskar Andrén
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Postadress:
OK Tisaren - Orientering
Korsbergsgatan 3
69437 Hallsberg

Besöksadress:
Korsbergsgatan 3
69437 Hallsberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info