Hoppa till sidans innehåll

SL 1 medel Västervik

25 APR 2021 16:28
  • Skapad: 25 APR 2021 16:28

Efter en vinter med osäkerhet om det skulle bli några tävlingar så kickade äntligen elitsäsongen igång med medel-distans i Västervik 10e april. Det var också första tävlingen i årets Swedish League, men med det undantaget att det enbart var seniorklasser som arrangerades (pga rådande pandemi).

Sparsam arena och munskydd överallt var lite av det som kännetecknade dagen och att följa tävlingen gjordes bäst hemifrån då man som deltagare varken hade speaker eller resultat på arenan att hålla sig till.

För Tisarens del mönstrades ett stort gäng till start som sånär på en löpare var största klubb, väldigt kul med så många klubbkompisar med på resan, även om man försökte hålla nere kontakterna.

Damerna i klubben stod för en väldigt stark laginsats med Lilians 5e plats som dagens bästa placering. Hela 5 löpare klarade av att placera sig topp 20, så det skvallrar om att många har tränat bra i vinter i Tisardressen. Andrea tog en fin 7e plats, systrarna Ellinor och Josefin tog platserna 15 och 16, och Lovisa strax där bakom på en 18e plats. Linnea och Anna tog sig in på platserna 31 och 41 efter bra insatser, i en klass med många bra löpare till start!

På herrsidan visade Oskar vägen med med sin 21a plats och slog flera namn som vi brukar känna igen från landslagsdressen. Gustav (38a), Filip (44) och Daniel (58) var de andra herrarna till start som i tuff konkurrens gör bra insatser.

Efter tävlingen tog gänget sig tillbaka till stugorna vid havet som vi var inkvarterade i och avnjöt musik-quiz med lite tvist och en fin budapest-tårta för att avrunda dagen och för vissa ladda inför morgondagens Ultralång-SM.

Med kommande elitstafetter (1a - 2a maj) så känns Tisarlöparnas bredd med dagens resultat som att det kan bli väldigt kul att följa!

Skribent: Daniel Martinsson
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

Postadress:
OK Tisaren - Orientering
Korsbergsgatan 3
69437 Hallsberg

Besöksadress:
Korsbergsgatan 3
69437 Hallsberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info