Hoppa till sidans innehåll

Träningsläger i Uddevalla

19 FEB 2020 20:51
  • Skapad: 19 FEB 2020 20:51

Årets första träningsläger gick av stapeln första helgen i februari. Klubbens elitgäng, någon enstaka ungdom och juniorer samt seniorer från klubbarna i ÖLOF spenderade en helg i Uddevallatrakten för att förbereda sig inför höstens tuffa långdistans-SM utanför Strömstad.

Helgen inleddes med en gafflad natträning som innehöll tre olika slingor. Terrängen bjöd på variation, i form av fina och öppna gulhöjder samt grönområden där man knappt såg en meter framför sig. En bra inledning på helgen som följdes av transport till boendet på lägergården Ammenäs där en riktigt god middag i form av tikka masala med ris väntade. Boendet låg precis vid havet i ett fantastiskt fint bostadsområde med gigantiska villor och magisk utsikt.

Dag nummer två av lägret började med frukost och följdes av förmiddagens sprintträning belägen i sommaridyllen Lysekil. Efter en tur på båtfärja väntade en klurig och rolig sprint, även den beståendes av flera slingor. Lördagens lunch bestod av en uppskattad laxpasta, som blev en bra uppladdning inför eftermiddagens/kvällens träning. Även den innebar en resa till Lysekil. Träningen fick både ris och ros och efter både träning, bastu och havsbad för vissa bjöds det upp på finmiddag i form av fläskytterfilé med pepparsås. Middagen följdes av två tårtor som Lilian bjöd på, ett tidigt födelsedagsfirande som levererade på topp!

Efter en god natts sömn väntade frukost, städning och transport till Herrestadsfjället, där kanske helgens finaste träning väntade. Söndagsträningen innebar en långdistansträning i högintensiv fart i riktigt fin och utmanande terräng med stora öppna höjdpartier och tunga blöta mossar. Träningen följdes av en riktigt bra avslutande thaibuffé, vilket fick sätta punkt för en härlig träningshelg.

Nu tränar vi på i några veckor till och ser fram emot tävlingspremiär!

Skribent: Anna Hallmén
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

Postadress:
OK Tisaren - Orientering
Korsbergsgatan 3
69437 Hallsberg

Besöksadress:
Korsbergsgatan 3
69437 Hallsberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info