Hoppa till sidans innehåll

Succé för nya Skinkloppet

02 DEC 2018 00:07
Precis som tidigare år så gissar man tiden banan tar. Nytt för i år var att man springer i par och gissar parets totala tid. Med endast 11 sekunder från gissad tid vann Tyringes hjältar. Grattis!
  • Uppdaterad: 02 DEC 2018 00:07

På årets Skinklopp deltog 25 orienterare. Det fanns tre banor (lång, mellan, kort) att välja mellan. Nytt för i år var att man kunde springa i par (om man ville) och dela upp kontrollerna mellan sig. Kontrollerna togs i valfri ordning men två av kontrollerna var båda i paret tvungna att besöka. Korta banan var som tidigare år en lagom orienteringsbana för våra duktiga orienterare i gröna gruppen.

Fika i klubbstugan

Efter dusch och bastu i klubbstugan blev det fika och prisutdelning. Första pris gick till Tyringes hjältar, det vill säga Gabriel och Jonas med endast 11 sekunder från gissad tid. Som god två kom Stjärneholmarna Bengt och Per, 1 minut och 26 sekunder från gissad tid.

Att gissa lagets tid är alltså viktigast, men för den som vill se vilka tiderna var, eller hur länge enskilda lagmedlemmar var ute, finns här en resultatlista.

Men det fanns även chans att köpa bingolottokalendrar och prova de nya klubbkläderna. Glömde du köpa en bingolottokalender? Vi har fler kvar så kontakta Ingvar.

Tack alla som fixat!

Stort tack till årets banläggare Maggan och alla andra som fixat.

Nu ser vi fram till nästa års Skinklopp med Jonas och Gabriel som banläggare. Och en stor fördel med att springa i par är ju att man är två som delar på banläggningen till nästa år.

Vi ses nästa år!

Skinkloppets mellan bana 2018
Mellan bana

Skribent: Anneli
Epost: This is a mailto link

 


Våra sponsorer:

Hemköps logga

 

LT Lantmäns logga


Sparbanken Skåne

SVBs logga


Tyringe Sparbanks Utvecklingsstiftelse

Postadress:
OK Tyringe - Orientering
Möllestugan, Verktygsvägen 1
28231 Tyringe

Kontakt:
Tel: 0702147813
E-post: This is a mailto link

Se all info