Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetsberättelse 2017


 

OK Vargens verksamhetsberättelse 2017.

Under året har styrelsen haft fyra protokollförda sammanträden. Därutöver har arbetsutskottet samrått.

Föreningen anordnade genom Lars Wikström med familj Extasloppet i Stora Lappträsk. Terränglöpningsloppet sprängde alla gränser och registrerade över 200 deltagare. Några träningstävlingar ordnades under sommaren men antalet personer som hade möjlighet att delta var lågt. Några semesterfirare hittade dock vägen till träningarna. Klubbmästerskap hölls på Seskarö 3 och 8 augusti. Östra nattserien genomfördes hösten 2017 där även klubbar från Finland deltog. OK Vargen samverkade med Nyborgs SK med material utbildning och genom att lägga upp en träningsorientering på klubbens skolgårdskarta över Yttebyns skola. Barn i låg- och mellanstadie-åldern deltog.

Naturpasset genomfördes under sommarmånaderna. Vi fick hjälp i marknadsföringen från Kalix kommuns evenemangskalender och via ett videoreportage. Som tidigare år arrangerade skidsektionen i OK Vargen en resa till Vasaloppet. Maria Bergström, Hans-Ola Fors, Roger Johansson, Thomas Lindbäck och Thomas Strömberg deltog för OK Vargen. Det gjorde även Martin Risén och Hans Sundwall dock utan att vara registrerade i klubbens medlemsregister.

Bland de idrottsliga prestationerna kan vi nämna att Emma Bergström var uttagen som första reserv till landslaget i skidorientering. Johanna Lundkvist knep ett brons vid junior SM i skidorientering.

Klubben har under flera år planerat för en uppdatering av kartmaterial i det s.k. Kartprojektet. Det färdigställdes under 2017 och klubben har fått utbetalt 75 000:- från Idrottslyftet  och 37550:- från Kalix kommun till stöd för Kartprojektet. En fin insats för klubbens ekonomi gjordes av vägruskningslaget på Lombens skjutfält.

Ett antal nuvarande och tidigare medlemmar har avlidit sedan föregående årsmöte. De som klubben har kännedom om är:

  • Anna Öster
  • Tore Nilsson
  • Karin Holmquist
  • Rolf Johansson
  • Agnes Persson
  • Ove Nilsson
  • Gunnar Karlsson

 

Vi tänker med tacksamhet på alla vi under årens lopp har fått möta och lära känna genom klubbens verksamhet. Nu sträcker vi oss mot nästa verksamhetsår.

Kalix i mars 2018

 

Göran Waller                      Maria Bergström                 Ulla Perhult  

Ordförande                         Sekreterare                          Vice ordförande

 

 

Birgit Lundkvist                 Bror Olofsson

Kassör                                 Ledamot

Uppdaterad: 27 MAR 2018 16:21 Skribent: Göran Waller
Epost: This is a mailto link

OK-Vargen

Box 25

952 21 Kalix

 

0923 60036 (ordf)

E-post: This is a mailto link

Postadress:
OK Vargen - Orientering
Box 25
95221 Kalix

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link