Hoppa till sidans innehåll

Sommar och orientering

22 JUL 2022 10:24
Sommaren är en fin tid för orientering. Vi har uppehåll i våra egna schemalagda träningstillfällen i OK Vargen, men det betyder inte att orienteringen vilar. Här finns tips på hur du kan hålla igång under sommaren.
  • Skapad: 22 JUL 2022 10:24

Naturpasset

Under sommaren finns möjligheten att orientera med Naturpasset. I år finns det utplacerat i naturen runt Rammelberget och i Lantjärv (Lappisträsket). Kontrollerna finns ute i naturen till den 30 september, du väljer själv i vilken ordning och när du vill ta dem. Läs mer om Naturpasset på vår sida.

Motionsorientering

I Seskarö genomförs varje torsdagkväll s.k. motionsorientering. Du väljer själv vilken bana du vill springa, möjligheten till tidtagning finns. Kontrollerna ligger sedan ute i naturen under helgen om du vill orientera dem vid annat tillfälle. Läs mer på Seskarös hemsida.

Gränskontrollen

Gränskontrollen är orienteringsträningar med möjlighet till tidtagning i Övertorneå/Ylitornio/Haparanda. Arrangeras gemensamt av Övertorneå IF och Länsi-Rajan Rasi på tisdagar. Start kl 17-18 svensk tid. Olika banor och svårighetsgrader att välja på. Läs mer i Facebookinlägget på Orientering i Norrbotten.

Myrlöpning

Onsdagar kl 19 träffas vi vid klubbstugan i Stortjärn för gemensam myrlöpning. Oömma kläder och skor är det enda som behövs.

Skribent: Linda Erikshammar
E-post: Adressen Gömd

OK Vargen

Valhallavägen 45
952 31 Kalix

Besöksadress Syrénstigen 2

070-668 97 72 (ordf)

E-post:This is a mailto linkTACK TILL VÅRA SPONSORER

        

Postadress:
OK Vargen - Orientering
Erikshammar, Valhallavägen 45
95231 Kalix

Besöksadress:
Syrenstigen
95241 Kalix

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link