Hoppa till sidans innehåll

Nu blir det Handbollsligan för OV.

Nyheter


Snacka om överkörning! Den här kvällen var det meningen att OV Helsingborg skulle spela till sig en plats i Handbollsligan genom att slå Amo i Idrottens hus. Och som OV gjorde det!25 och en överkörning som man sällan eller aldrig får uppleva i en seriefinal.
Vilket krigargäng detta är, säger Ulf "Tubbi" Sivertsson, en överväldigad OV-tränare .


Matchen var  i praktiken slut redan efter knappa tolv minuters spel. Då hade OV skaffat sig en ledning på 10–5. Fram till pausen hade den sedan utökats till hela 21–11.
– Jag behövde inte säga så mycket till killarna i paus. De snackade mest själv. De sade precis vad som skulle göras i den andra halvleken för att det här skulle gå vägen, berättar Tubbi.


I den andra halvleken fortsatte OV ösa på mot ett alltmer uppgivet Amo.
Tränare Sivertsson var överväldigad och hade svårt att plocka fram orden efter matchen.
Det här är egentligen inte klokt. Att plocka fram allt detta när det gäller som mest. Det är sannerligen imponerande, får han fram till slut..
Han har varit med om mycket i sina långa handbollskarriär.
Men aldrig att vi gjort 44 mål totalt och 21 bara på en halvlek. Det är knappt så man tror det är sant, säger Tubbi och kan inte låta bli att tillägga:
Men det är väl inte riktigt klart ännu...
Nej, det är det inte om Amo vinner sina två återstående matcher och gör det med en segermarginal med 44 mål per match...

Uppdaterad: 21 AUG 2017 12:02 Skribent: Andreas Söderström

Postadress:
OV Helsingborg HK - Handboll
Mejerigatan 1A
25276 Helsingborg

Kontakt:
Tel: 042148990
E-post: This is a mailto link