Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter OV Podden"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter OV Podden


OV-podden kommer att sändas ”på förekommen anledning”, det vill säga, då det finns något matnyttigt att leverera. Men minst ett par gånger i månaden år målet och under högsäsong – förhoppningsvis oftare än så.

Du får också väldigt gärna höra av dig med synpunkter på vad OV-podden ska behandla framöver. Vill du kanske till och med hjälpa till i redaktionen (som i nuläget inskränker sig till undertecknad) är du synnerligen välkommen. Hör gärna av dig på mail podden@ovhelsingborg.se oavsett ärende.

Till sist vill jag rikta ett stort tack till Håkan Svensson, som till vardags jobbar som journalist och som utbildare i dylik verksamhet, utan vars hjälp det inte hade blivit någon OV-podd helt enkelt. Håkan är behjälplig på vår resa framöver - så du som är sugen att hoppa på tåget – hör av dig. Tillsammans gör vi det här till något riktigt kul och bra.

//Mats Svensson

(2017-05-24 11:51)
Lyssna på senaste programmet redan i dag!
 
(2017-05-12 11:58)
I dag sänds det första avsnittet av OV Helsingborgs nya satsning, nämligen OV-podcast. OV-podden kommer att handla om handboll i allmänhet, men givetvis med starkt fokus på OV Helsingborg.
 

Filtrera nyheter

År Månad

Postadress:
OV Helsingborg HK - Handboll
Mejerigatan 1A
25276 Helsingborg

Kontakt:
Tel: 042148990
E-post: kansli@ovhelsingborg.se