Hoppa till sidans innehåll

OV Helsingborg och Linus Nileskog är överens om en fortsättning

26 MAJ 2015 08:00
OV Helsingborg tydliga strategi att inför säsongen 15/16 arbeta med kontinuitet och skapa trygghet i laget och föreningen har lett till förlängning av kontraktet med Linus Nileskog. Linus Nileskog är en riktigt OV profil som gör ett enormt arbete på och utanför banan, en fanbärare för det "nya OV".
  • Skapad: 26 MAJ 2015 08:00

 -” Jag tror att vi går en spännande framtid tillmötes. Den gångna säsongen tippade många att vi skulle få det svårt att stanna kvar i allsvenskan men vi har visat att tron kan försätta berg. Vi var med långt in i kvalserien och visade att vi kan störa även elitserielag. Vi har en ung och hungrig trupp och nu ligger allt fokus på att göra en stark försäsong för att vara så bra förbereda som möjligt när serien drar igång i september.”, säger Linus Nileskog.

 

-”Jag ser fram emot att jobba vidare med Ola och vårt härliga gäng som vi har. Dessutom ser jag med spänning fram emot att få jobba med Joakim Bäckström, jag tror att han och Ola kan komplettera varandra riktigt bra”, avslutar Linus.

 

-”Linus har alla förutsättningar för att bli en riktigt bra elitspelare vilket han har visar under säsongen. Han är stor och stark och har ett bra psyke. Med rätt förutsättningar är jag övertygade om att han lyfter till nästa nivå”, säger Filip Karlsson, sportchef OV herr.

 

Frågor besvaras av:

Linus Nileskog, Spelare herr, 0737-41 87 71

Filip Karlsson, Sportchef herr, 0768-54 54 65

Mats Engblom, Klubbchef, 0731-79 53 54

Skribent: Andreas Söderström

Postadress:
OV Helsingborg HK - Handboll
Mejerigatan 1A
25276 Helsingborg

Kontakt:
Tel: 042148990
E-post: This is a mailto link