Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Anders Eriksén, Förbundskapten för Team 18/Småkronorna har tagit ut sin trupp till U18-VM som spelas i Frisco, Texas, USA.
 
Tävlingsutskottet och SIFs kansli har arbetat på ett förslag för att ge förutsättningar att behålla sistaårsjuniorer som i år fått säsongen till stora delar förstörd av pandemin.
 
Tre Kronors Hockeyskola är Svenska Ishockeyförbundets verksamhet för de yngsta barnen. Fokus är på att lära sig åka skridskor för att sedan prova på spelet med puck och klubba.
 
Trots att säsongen är inne i ett spännande och viktigt skede så pågår arbetet inför nästa säsong för fullt med förberedelser och planering där vi vill informera om några intressanta förslag till förändringar.
 
En glädjespridare och föredöme. Det är förbundskapten Uffe Lundbergs spontana omdöme om Michelle Löwenhielm, 26 år, forward i HV 71, och utsedd till ”Årets Spelare” 2021 i svensk damishockey.
 
Årets upplaga av Nordic Cup spelas i Malmö.
 
Två huvuddomare och två linjedomare uttagna till herrarnas VM.
 
Henrik Lundqvist, fantommålvakten, har fått Honken Trophy, som den bäste svenske målvakten tre gånger. Efter säsongen 2020/21 passeras han dock av Växjö Lakers Viktor Fasth som vinner Honken Trophy för f j ä r d e gången!
 
I slutet av förra veckan kom regeringen med besked om ytterliggare stöd till idrotten på 1 miljard kronor. Med anledning av detta gör RF vissa förändringar kring kompensationsstödet.
 

Landslagstrupper i april

(2021-04-06 13:45)
Här hittar du publicerade landslagstrupper för april.
 
Nils Lundkvist har av backlegenden Börje Salming, utsetts till 2021 års vinnare av Salming Trophy, den årliga utmärkelsen som tilldelas Sveriges bästa back utanför NHL.
 
Marek Hrivík, Leksands IF är bäst i SHL och Kateřina Mrázová, Brynäs IF är bäst i SDHL. De båda föräras med Guldhjälmen 2020/2021.
 
Det kom en utmaning: "Vi i LHC Dam Bredd vill med vår Jerusalema Challenge utmana Er alla där ute, barn som vuxna, att genom dans/sång/sketch visa er tacksamhet till alla som sliter & kämpar i dessa tider! Låt fantasin flöda."
 
Tina är en viktig del av Tre Kronors Hockeyskola i Karlstad och Färjestad BK.
 
IIHF World Junior Championship (JVM) kommer att spelas och genomföras i Göteborg 2024. De svenska Juniorkronorna kommer tillsammans med nio andra länder spela matcherna i Scandinavium och Frölundaborg mellan den 26 december 2023 – 5 januari 2024.
 

 

 

 

 

 

banner_arv

 

Postadress:
Ockelbo Hockey Club - Ishockey
Christian Stark, Ringvägen 13
81631 Ockelbo

Kontakt:
Tel: 0703398270
E-post: info@ockelbohc.se

Se all info

Övriga sponsorer finns
under fliken sponsorer.