Hoppa till sidans innehåll

Aktivitetskalender Odinn


OBS! INSTÄLLT P.G.A. FÖR FÅ ANMÄLDA! Klubbkväll med föresläsning och information om Sverigeritten


TYVÄRR HAR VI FÅTT STÄLLA IN KLUBBKVÄLLEN P.G.A. ENDAST ETT FÅTAL ANMÄLDA. VI ÅTERKOMMER MED MER INFORMATION OM SVERIGERITTEN LÄNGRE FRAM.

 

 

Torsdagen den 30/1 ordnar vi klubbkväll i Gimsbärke bystuga (vägbeskrivning finns här: https://bygdegardarna.se/gimsberke/hitta-hit/). 

Vi börjar med föreläsning av Mirjam Horn på temat uteritt/långritt. Föreläsningen börjar kl.18:00 och håller på ca 1 h. Vill man vara med och lyssna på den kostar det 100 kr. 

Efter föreläsningen informerar och pratar vi om Sverigeritten och de sträckor som Odinn kommer ha ansvar för, och det blir även lite information om den grovplanering som finns för sträckor hos klubbarna norr och söder om oss. Vill man bara komma på denna information börjar den 19:15 och kostar ingenting. (Vill du läsa mer om Sverigeritten redan innan så finns info bland annat här: https://www.icelandichorse.se/dettaarsif/Nyheter/nyheterfransif/Sverigeritten2020)

Enklare fika kommer att finnas att köpa på plats. 

Föranmälan måste ske och skickas till This is a mailto link senast den 27/1. Skriv namn samt vad du vill vara med på. Betalning sker via swish på plats. 

Plats Gimsbärke bystuga
Datum torsdag 30 januari 2020
Starttid 18:00
Sluttid 20:00
Den här aktiviteten tillhör kalender "Klubbaktiviteter Odinn"

Postadress:
Odinns Islandshästklubb - Islandshäst
Lycka Majorshagsvägen 35
79336 Leksand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info