Hoppa till sidans innehåll

Seglarskola


Välkomna med Er intresseanmälan till ÖKK:s seglarskola 2019

Ödsmåls Kappseglingsklubb har sedan mer än 50 år erbjudit barn och ungdomar möjlighet att lära sig grunderna i segling och sjövett. Nu är det dags igen! 2019 erbjuder vi återigen segling på olika nivåer i Mjösund, Ödsmål. Ta chansen och var med på en rolig och lärorik seglarskola under säkra och trygga former, med kunniga instruktörer, i en härlig miljö!

Maila till This is a mailto link

Uppdaterad: 02 JUL 2018 13:12 Skribent: Olof Malmcrona

Bli Medlem! 

Medlemsavgiften betalas in till Tjörns Sparbank bg 5490–6607 eller swishas till 123 222 2867. Kom ihåg att notera en betalningsreferens och att meddela ÖKK namn och fullständiga personnummer för alla de som inbetalningen avser. Du kan meddela detta till This is a mailto link

 

 

Personuppgifter i idrotten

Inom idrottsrörelsen behandlar vi många olika typer av personuppgifter för att vardagen ska fungera. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar. Det finns särskilda regler för hur dessa uppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. RF har antagit en Integritetspolicy för behandling av personuppgifter. Policyn beskriver hur vi samlar in, lagrar och delar personuppgifter. Du hittar Integritetspolicyn i sin helhet här. 

Postadress:
Ödsmåls Kappseglingsklubb - Segling
Olof Malmcrona, Askekärret 6B
44495 Ödsmål

Kontakt:
Tel: 0765936191
E-post: This is a mailto link

Se all info