Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


ÖKK Bedriver seglarskola för barn och vuxna, simskola samt kölbåts- och jollekappseglingar. Sen över 50 år har verksamheten bedrivits med utgångspunkt från Startberget i Ödsmål, och fostrat flera generationer av duktiga seglare.

 

Engagera dig!

För att föreningen ska fungera bra även under kommande säsonger så behövs det fler aktiva medlemmar. Om Du känner engagemang för en mångfald av ungdomsverksamheter, segling och simskola i Ödsmål är det dags att komma på årsmötet för att säkerställa klubbens långsiktiga överlevnad! Det kan vara något så enkelt som att klippa gräset en gång om året eller att ordna fika till en arbetsdag – ingen hjälp är för liten för att inte uppskattas! Det finns många olika och varierande saker att göra - vi lovar att det finns något som passar just Dig. Det finns även lediga platser i styrelsen om Du är nyfiken på att lära känna ÖKK närmare och vill göra en insats för idrottsföreningarna i närmiljön.

 

Bli medlem!

Även om Du inte har tiden som krävs för ett aktivt engagemang så går det att stödja klubben genom att bli medlem. Det går att välja mellan familjemedlemskap eller permanent individuellt medlemskap. Medlemsavgiften för 2019 är 500 kr för ett familjemedlemskap eller 5 000 kr för permanent individuellt medlemskap.

Medlemsavgiften betalas in till Tjörns Sparbank bg 5490–6607 eller swishas till 123 222 2867. Kom ihåg att notera en betalningsreferens och att meddela ÖKK namn och fullständiga personnummer för alla de som inbetalningen avser. Du kan meddela detta till information@This is a mailto link

Uppdaterad: 02 JUL 2018 13:12

Bli Medlem! 

Medlemsavgiften betalas in till Tjörns Sparbank bg 5490–6607 eller swishas till 123 222 2867. Kom ihåg att notera en betalningsreferens och att meddela ÖKK namn och fullständiga personnummer för alla de som inbetalningen avser. Du kan meddela detta till This is a mailto link

 

 

Personuppgifter i idrotten

Inom idrottsrörelsen behandlar vi många olika typer av personuppgifter för att vardagen ska fungera. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar. Det finns särskilda regler för hur dessa uppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. RF har antagit en Integritetspolicy för behandling av personuppgifter. Policyn beskriver hur vi samlar in, lagrar och delar personuppgifter. Du hittar Integritetspolicyn i sin helhet här. 

Postadress:
Ödsmåls Kappseglingsklubb - Segling
Olof Malmcrona, Askekärret 6B
44495 Ödsmål

Kontakt:
Tel: 0765936191
E-post: This is a mailto link

Se all info