Hoppa till sidans innehåll

Utdelade Stipendier 2013


20131214 i samband med Kårelyftet

1500:- vardera till:

Öjeby AK: Niklas Björk, Joakim Vikberg & Erik Degerman

Kalix: Mattias Hellman

Jokkmokk SLK: Christer Högström

Luleå AK: Patrik Hedqvist

 

Styrelsens motivering:

 

Mattias Hellman

Mattias, du har under året visat att du är en kraft att räkna med även i fortsättningen. Förutom flertalet svenska ungdomsrekord har du även vunnit JSM, Norrlandsmästerskapet samt tagit silver på JSM i bänkpress!

Patrik Hedqvist

Patrik, du har särskilt under 2013 varit en drivande person inom Norra Norrlands Styrkelyftsförbund. Ditt starka intresse och dina initiativ har bland annat resulterat i flera uppskattade läger och vinst till Sverige i Kalottkampen. Detta är enormt imponerande - du har ju även en egen karriär att tänka på!

Christer Högström

Christer, du är en eldsjäl inom styrkelyft och han har under året gjort stora insatser, särskilt för ungdomar och juniorer. Dessutom har både du, din fru Anna och  Jokkmokk SLK alltid ställt upp för både Norra Norrlands Styrkelyftsförbund och Öjeby AK – med ett leende på läpparna!

Joakim Vikberg

Joakim, du har mer än en gång färdats många mil för att hjälpa till vid Norra Norrlands  olika tävlingar. Det engagemang du visar för styrkelyft är unikt, beundransvärt och prisvärt!

Niklas Björk

Niklas, du är ett tydligt exempel på att det aldrig är för sent att elitsatsa på styrkelyft. Under året har du bland annat vunnit senior SM och förutom din egen lyftarkarriär så visar du ett enormt engagemang för Öjeby AK!

Erik Degerman

Erik, du har under många år varit en eldsjäl och förebild för Öjeby AK och styrkelyft som sport. Från den dag du  satte din fot i Öjebyns lokaler har du alltid hjälp andra lyftare och bidragit till klubbens framgångar och tillväxt. Större (och starkare) eldsjäl än dig Erik är svårt att hitta!

Kåre 2013

Mattias Hellman (bilden från Kuriren)
Hellman ( kuriren)
Erik Degerman (bilden från PT)
Degerman (pt)
Uppdaterad: 24 FEB 2018 19:24 Skribent: Niklas Gustafsson

Postadress:
Öjeby Atletklubb - Styrkelyft
Niklas Björk, Lillbrogatan 18A
94133 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link