Hoppa till sidans innehåll

Utdelade Stipendier 2014


20141214 i samband med Kårelyftet

1000:- vardera till:

Öjeby AK: Elina Rönnqvist, Henrik Fransson, Thomas Steggo, Fredrik Nilsson

Kiruna: Markus Larsson

Malmberget: Mikael Conrad, Stina Åkermalm

Jokkmokk SLK: Robin Welander

 

Styrelsens motivering:

 

Elina Rönnqvist 

Elina, du är regerande svensk mästare, regerande europamästare och har en silvermedalj på junior VM. Du har verkligen kämpat under 2014 och du imponerar stort på varje tävling du genomför! Förutom dina meriter så ställer du alltid upp för Öjeby AK och är en stor förebild för många tjejer i och utanför gymmet.

Henrik Fransson
Henrik, du har med din enorma styrka tagit dig högst upp på pallen både på SM, VM och EM, där du även slog Europarekord sammanlag. Lägg till det en bronsmedalj på bänk-VM! Förutom dina meriter är du en stor glädjespridare som alltid har ett leende på läpparna!


Thomas Steggo  
Thomas, du är verkligen en kraft att räkna med! Oavsett vad som behöver göras så ställer du alltid upp med din hjälp, både på träningarna och för Öjeby AK. Din inställning är unik och du visar alltid upp ett enormt engagemang, en riktig glädjespridare i gymmet!


Fredrik Nilsson
Fredrik, du ställer alltid upp för klubben när det behövs. Ditt engagemang är beundransvärt och den hjälp du bidrar med under träningarna är guld värt! Du är verkligen en eldsjäl och en stor tillgång för Öjeby AK.


Markus Larsson
Markus, du har bland annat vunnit veteran SM i bänkpress, fått brons på bänk VM, och silver på senior SM. Förutom din egen lyftarkarriär så visar du på ett enormt engagemang för Kiruna AK.
Vi tror också att du är en av få lyftare som åker på så långa resor för att få tävla!

Mikael Conrad 
Micke, du är verkligen en eldsjäl som brinner för tyngdlyftning och för Malmbergets Allmänna IF. Det är imponerande att du lägger ner så mycket tid på föreningen, och samtidigt håller i och är aktiv som tävlande själv.


Stina Åkemalm 
Stina, du har trots din hittils korta karriär inom styrkelyft imponerat stort med din styrka och visat att man behöver inte vara stor för att vara stark! Vi hoppas få se dig fortsätta tävla i många år till!


Robin Welander 
Robin, du har under senaste året verkligen visat att du är en kraft att räkna med, du har vunnit SM-guld och tagit nytt svenskt rekord i bänkpress. Förutom dina meriter är du alltid positiv och bra på att ställa upp, oavsett om det är för egna klubben eller för andra lyftare.


Uppdaterad: 24 FEB 2018 19:24 Skribent: Niklas Gustafsson

Postadress:
Öjeby Atletklubb - Styrkelyft
Niklas Björk, Lillbrogatan 18A
94133 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link