Hoppa till sidans innehåll

Utdelade Stipendier 2015


20160129 i samband med SM veckan i Styrkelyft

1000:- vardera till:

Öjeby AK: Elina Rönnqvist, Henrik Fransson, Niklas Björk, Viktor Renberg

Sundsvalls AK: Fredrik Svensson

Westbo AK: Patrik Turesson

Kalmar AK: Erik Gunhamn

Malmbergets AIF: Jonas Segerlund

IMG_6009

 

Styrelsens motivering:

 

Elina Rönnqvist 
Elina, du levererar alltid lyftning i världsklass och är en verklig förebild!

Du är regerande Europa och svensk mästarinna, du går från klarhet till klarhet. Din kämparglöd och ditt engagemang för Öjeby Atletklubb är något utöver det vanliga, det vill vi uppmärksamma!

 

Henrik Fransson 

Henrik, du fortsätter att imponera och inspirera!. Du inledde 2015 starkt med ett SM-guld, det är ett nöje att se dig tävla. Förutom att du är en lyftare i världsklass så tillför du alltid positiv energi och peppande ord till dina klubbkamrater.

 

Niklas Björk 

Niklas, du är en eldsjäl som ger 110 % för Öjeby Atletklubb, ditt outtröttliga engagemang fortsätter att inspirera och lyfter hela klubbens energi. Utan dig hade vi inte fixat SM i styrkelyft detta år. Förutom att du är en nyckelperson i klubbens verksamhet så har du dessutom en imponerande karriär som styrkelyftare.

 

Viktor Renberg 
Viktor, du är en verklig eldsjäl i Öjeby Atletklubb. Du ställer alltid upp och hjälper till när det behövs - full av energi och glädje som inspirerar. Du har en imponerande karriär och är en tekniskt perfekt lyftare!  

 

Patrik Turesson

Patrik, du är en verklig förebild på och utanför lyftarflaket - du är dessutom Sveriges bästa styrkelyftare genom tiderna! Du har en fantastisk imponerande karriär med:

  • 19 SM guld

  • 8 VM medaljer

  • 10 EM medaljer

 

Fredrik Svensson

Fredrik, du är en verklig förebild på och utanför lyftarflaket, och en av få i världen som fixat över imponerande 400 kg i bänkpress! Du har en fantastisk imponerande karriär med:

  • 7 SM guld i Styrkelyft, 5 SM guld i Bänkpress

  • 8 VM medaljer

  • 6 EM medaljer

 

Erik Gunhamn - marklyftsfantomen

Erik, du är en verklig förebild och det är ett nöje att se dig tävla! Under 2015 har du fixat SM-guld, EM-guld, och ett VM-silver! Du har även lyckats med bedriften att ta ett senior-världsrekord i marklyft som junior, därför är du en given mottagare av Kårestipendiet.

 

Jonas Segerlund

Jonas, du är en talangfull och lovande lyftare som visar respekt för såväl sporten tyngdlyftning som för dina medtävlande. Du har alltid en positiv inställning och ett leende på läpparna!

Du är regerande norrländsk mästare i klass -77kg. Inom kort ser vi dig på SM!

 

 

 

Uppdaterad: 24 FEB 2018 19:24 Skribent: Niklas Gustafsson

Postadress:
Öjeby Atletklubb - Styrkelyft
Niklas Björk, Lillbrogatan 18A
94133 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link