Hoppa till sidans innehåll

Utdelade Stipendier 2018


Kåres Minnesfond

Minnesfilm Kåre.

Kåres minnesfond öppnades i november 2008 i samband med Kåres bortgång. Minnesfonden delar ut stipendier till lovande lyftare eller eldsjälar 1 gång per år. Minnesfonden har Bankgiro 351-4692.

Ett extra tack till trogne bidragsgivaren Ove Eriksson!

2019-02-16 i samband med serietävling i Piteå

1000:- vardera till:

Öjeby AK: Mattias Bergh, Thomas Steggo

Luleå Atletklubb: Magnus Wikström

Malmbergets AIF Tyngdlyftning: Anton Norman, Mikael Conrad

 

Styrelsens motivering:

Mattias Bergh

Mattias, över 25 år som domare, kombinerat med din egen elitsatsning och engagemang i klubben! Tack!  

 

Thomas Steggo 

Thomas, du är en eldsjäl och person som aldrig säger nej till att ställa upp när det behövs vid träning, tävlingar eller ideella insatser.

Du är otroligt bra på att stötta och backa upp nya medlemmar som vill börja träna, som har frågor. Du är en eldsjäl med dina ord och dina värderingar i alla situationer!

 

Magnus Wikström 

Magnus, sen du flyttade upp till Luleå för studier vid LTU har du varit en av grundstenarna i LAK. Som lyftare, tränare och styrelsemedlem har du varit engagerad och drivande i klubbens utveckling. Du har kombinerat din egna satsning, ingenjörsstudier och en föreningslojalitet som är mycket sällsynt. Du söker ständigt nya kunskaper inom coachning och programmering, en sann styrkelyftseldsjäl.

 

Anton Norman 

Anton, ditt engagemang och målmedvetenhet har lagt grunden till din fina utvecklingskurva och gjort dig till en medaljkandidat på kommande SM. Stort grattis!

 

Mikael Conrad

Micke, du är en sann en eldsjäl som brinner för tyngdlyftning och för MAIF. Det är fantastiskt att du hinner med din egen träning, samtidigt som du lägger ner så mycket tid på föreningen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uppdaterad: 17 FEB 2019 20:57 Skribent: Niklas Gustafsson

Postadress:
Öjeby Atletklubb - Styrkelyft
Niklas Björk, Lillbrogatan 18A
94133 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link