Hoppa till sidans innehåll

Utdelade Stipendier 2016 & 2017


Kåres Minnesfond

Minnesfilm Kåre.

Kåres minnesfond öppnades i november 2008 i samband med Kåres bortgång. Minnesfonden delar ut stipendier till lovande lyftare eller eldsjälar 1 gång per år. Minnesfonden har Bankgiro 351-4692.

Ett extra tack till trogne bidragsgivaren Ove Eriksson!

2018-02-24 i samband med serietävling i Piteå

1000:- vardera till:

Öjeby AK: Elina Rönnqvist, Joachim Lundberg, Joakim Vikberg, Mattias Berg, Einar Norlén

Umeå Power: Anna Eriksson

Luleå Atletklubb: Patrik Hedqvist

Malmbergets AIF Styrkelyft: Stina Åkermalm

 

Styrelsens motivering:

Elina Rönnqvist 

Elina, mitt i din egen landslags & lyftarkarriär så ställer du alltid upp för Öjeby AK. Du fixar bland annat logistiken kring tävlingar och en stor del av vår egen tävlings planering. Du är en verklig förebild – både på och utanför lyftarflaket! 

 

Joachim Lundberg 

Joachim, mitt din egen satsning på lyftningen visar du ett stort engagemang i klubben och en vilja att hjälpa andra. Du är en verklig stöttepelare! 

 

Joakim Vikberg 

Joakim, du visar ett starkt engagemang i både styrelsen ocklubben. Med stor handlingskraft har du bland annat styrt upp flera viktiga inköp till gymmet! Tack för din glöd och ditt engagemang! 

 

Mattias Berg 
Mattias, du ställer alltid upp som domare både på tävlingar och träningar. Du visar även ett stort engagemang på träningarna. Tack!  

 

Einar Norlén

Einar, med en härlig inställning och ett glatt leende klättrar du starkt på personbästa listan. I denna takt kommer du att utvecklas till en tuff utmanare för konkurrenterna. Du är med råge en av klubbens mest lovande unga lyftare!  

 

Anna Eriksson

Anna, du visar en enorm styrka, bland annat i marklyft! Du kommer förmodligen att lyfta internationellt med framgång i framtiden! Imponerande!

 

Patrik Hedqvist

Patrik, du visar ett enormt engagemang i lyftningen både i Sverige och internationellt!

Imponerande!

 

Stina Åkermalm

Stina, VM silver i klassisk lyftning – en fantastisk prestation! Mitt i din egen karriär visar du även ett starkt engagemang i din egen förening. Imponerande!

 

 

 

Uppdaterad: 24 FEB 2018 19:33 Skribent: Niklas Gustafsson

Postadress:
Öjeby Atletklubb - Styrkelyft
Niklas Björk, Lillbrogatan 18A
94133 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link