Hoppa till sidans innehåll

Föreningsträning


Välkommen att köra er förenings styrketräning på LF Arena!

Här nedan kan du läsa mer om föreningsträning.

Särskilt erbjudande för föreningar i Piteå Kommun- föreningstagg

Föreningar har möjlighet att boka träningslokalen direkt via Öjeby AK enl. en överenskommelse med Kultur Fritid till en kostnad av 60 kr/lag och träningstillfälle. Föreningstagg löses ut från Öjeby AK. Om en förening har flera lag så kvitterar respektive lag ut en tagg. Taggen kvitteras ut av lagledaren, som är ansvarig när laget nyttjar träningslokalen.

  

Gör så här

Föreningen skickar en lista till Öjeby AK med uppgifter om de personer som ingår i laget. Mejla listan till This is a mailto link tillsammans med önskemål om vilka träningstider ert lag önskar boka. Boka gärna i god tid för att få de tider ni önskar. Förbokade träningstider faktureras er förening i samband med bokningstillfället.

 

Rehabtagg

Det finns möjlighet att kvittera ut en rehabtagg. Rehabtaggen får nyttjas till rehabträning vid tex skador som gör att lagmedlem ej kan delta på ordinarie träningstillfälle. Eller att en lagmedlem behöver rehabträning för tex en knäskada. Rehabträning kostar 10SEK/tillfälle och faktureras er förening löpande. Huvudregeln är att en rehabtagg ska nyttjas enbart för rehab.

 

Vad händer om man missköter sig?

Föreningstagg/rehabtagg ger er förening möjlighet att bedriva föreningsträning till ett förmånligt pris. 

Om man missköter sig kan passertaggen komma att spärras. Till misskötsel räknas bla att nyttja en rehabtagg felaktigt vid upprepade tillfällen (läs mer om hur rehabtagg får nyttjas under rubriken Rehabtagg), att släppa in obehöriga i träningslokalen,  spärra upp dörren, förstöra utrustning, strunta i att lasta av stängerna eller lägga tillbaka vikter i avsedda viktställ. Det utgår först en varning. Vid upprepade förseelser spärras passerkortet.

 

Vid ev. missbruk av föreningstagg och rehabtagg utgår först en varning. Vid upprepat missbruk spärras taggen/taggarna med omedelbar verkan. Om du har frågor eller funderingar kontakta gärna This is a mailto link

  

Observera

Enskilda motionärer har alltid tillträde till lokalen, även om den har bokats av en förening. Föreningsmedlemmar har möjlighet att lösa enskilt medlemskap till ett rabatterat pris, 1000 kr och därmed få fri tillgång till träningslokalen. Läs mer på medlemsskap/priser.

 

 

 

 

Uppdaterad: 20 SEP 2011 04:36 Skribent: Niklas Gustafsson

Postadress:
Öjeby Atletklubb - Styrkelyft
Niklas Björk, Lillbrogatan 18A
94133 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link