Hoppa till sidans innehåll

Föreningsträning


Välkommen att köra er förenings styrketräning på LF Arena!

Särskilt erbjudande för föreningar i Piteå Kommun - föreningstagg (mindre antal tillfällen på överenskommen tid)

Föreningar har möjlighet att nyttja träningslokalen direkt via Öjeby AK enl. en tidigare överenskommelse med Kultur Fritid till en kostnad av 60 kr/lag och träningstillfälle. Detta gäller vid ett mindre antal träningstillfällen på överenskomna tider i samråd med Öjeby AK.

Kontakta This is a mailto link för vidare hjälp. 

Enskilt medlemsskap - fri tillgång till träningslokalen

Föreningsmedlemmar har möjlighet att lösa enskilt medlemskap till ett fn rabatterat pris, 1000 kr och därmed få fri tillgång till träningslokalen. Läs mer på medlemsskap/priser.

Har er förening större behov och flexibel tillgång?

Har er förening ett större antal personer som har behov av träning och behov av flexibel tillgång till lokalen kan samlings/förskottsfaktura skickas.

Kontakta This is a mailto link (ange antal lag/samt vilka personer som ingår i laget).

Vad händer om man missköter sig?

Om man missköter sig kan passertaggen komma att spärras. Till misskötsel räknas bla att släppa in obehöriga i träningslokalen,  spärra upp dörren, förstöra utrustning, strunta i att lasta av stängerna eller lägga tillbaka vikter i avsedda viktställ, nedsmutsning mm.   

Observera

Enskilda medlemmar har alltid tillträde till lokalen, även om er förening nyttjar lokalen. Föreningsmedlemmar har möjlighet att lösa enskilt medlemskap till ett rabatterat pris, 1000 kr och därmed få fri tillgång till träningslokalen. Läs mer på medlemsskap/priser.

 

 

 

 

Uppdaterad: 20 SEP 2011 04:36 Skribent: Niklas Gustafsson

Postadress:
Öjeby Atletklubb - Styrkelyft
Niklas Björk, Lillbrogatan 18A
94133 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link