Hoppa till sidans innehåll

Fuktionär


I Ölmanäs SS är vi många frivilliga krafter både i land och på vattnet!

Alla regattor genomförs av funktionärer som tycker att det är roligt att vara ute på sjön, titta på tävlingar och som har kul tillsammans. Att bli funktionär inom ÖLSS skall vara enkelt, man kan börja med att följa med några erfarna personer, tycker man att det verkar roligt och intressant finns goda möjligheter att utbilda sig och utvecklas.

Har du frågor är du alltid välkommen att höra av dig till 

Praktisk information

Efter att du anmält ditt intresse av att ställa upp som funktionär på en av ÖLSS regattor får du information via mejl från projektledaren eller tävlingsledaren. Får du förhinder och inte längre kan ställa upp är det mycket viktigt att du meddelar detta så fort som möjligt till 

Inför regattan är det bra om du läser inbjudan/Notice of Race så att du vet vad som gäller för seglarna. Det är även bra om du i förväg läser seglingsföreskrifter och säkerhetsplan m.m. som skickas till dig via mejl.

 

Väl ute på vattnet ska alla funktionärer bära flytväst och vara uppmärksamma på om någon båt hamnar i nöd, såväl tävlingsbåt som funktionärsbåt. Se till att åtminstone en funktionärsbåt är kvar ute på vattnet tills sista tävlingsbåt är inne i hamn.

 

Uppdaterad: 28 OKT 2020 16:10 Skribent: Joakim Hedelin
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Ölmanäs SS - Segling
Rickard Bergqvist, Märgelvägen 13
43952 Åsa

Besöksadress:
Hamnvägen 1
43952 Åsa

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: olmanas.ss@hotmail.c...

 

 

Vi tackar våra

sponsorer

 

  

 

 

 

 

FBM