Hoppa till sidans innehåll

Allmän information


Vi har roligt tillsammans och tränar för att bli bättre kappseglare utifrån din kunskapsnivå och dina ambitioner. Vi utgår ifrån svenska seglarförbundets kunskapsnivåer, läs nedan eller på https://www.svensksegling.se/forklubbar/Traning/Fargpyramiden/ 

På en Grön Kunskapsnivå är alla som deltagit i någon seglarskola välkomna att fortsätta utveckla sina seglingskunskaper. Målet med gruppen är att skapa vänskapsband mellan seglare, öka intresset för segling och framförallt att få dig att fortsätta segla. Vidare är målsättningen att ge seglaren ökad trygghet i att segla optimistjollen, och ge grundläggande insikt i tävlingssegling så att du kan delta vid gröna seglingar såsom Ölmanäsdagen och våra egna Tisdagstävlingar. 

På en Blå Kunskapsnivå vill vi ta nästa steg. Vi älskar att segla och tränar gärna tidig vår och sen höst om vädret tillåter. Vi har roligt tillsammans och utmanar varandra till att bli bättre kappseglare.

I storjollegruppen samlas vi lite större som vägrar inse att en jolle egentligen är för liten. Syftet är att segla tillsammans, byta erfarenheter och lära av varanda. Alla båttyper är välkomna. Det finns en ledare eller tränare vid varje träningstillfälletillfälle.

Ansvariga

Johan Brorson 073-642 75 50

Erik Wallmark 070-405 10 98

Träningsverksamhetens avgifter beslutas av årsmötet.

Uppdaterad: 19 AUG 2018 17:39 Skribent: Johan Brorsson
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Ölmanäs SS - Segling
Ulf Johansson, Stenhyddegatan 4
43169 Mölndal

Besöksadress:
Hamnvägen 1
43952 Åsa

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

 

Vi tackar våra

sponsorer 2019

 

  

 

 

 

 

FBM