Hoppa till sidans innehåll

FC Ljungarum tog alla poäng i tät match

04 SEP 2013 14:37
Resultaten går inte ÖIS väg just nu. Det står helt klart efter ytterligare en uddamålsförlust hemma mot FC Ljungarum.
  • Skapad: 04 SEP 2013 14:37

FC gjorde tidigt 1-0 i matchen och ÖIS fick det kämpigt från start. Men spelet stämde mer och mer ju längre matchen gick och det var nära flera gånger under första halvlek. Trots det stod sig ledningen till paus för bortalaget.

 

Andra började dåligt för ÖIS som fick hämta ytterligare en boll i eget nät efter flipperspel i straffområdet som så småningom ledde fram till 2-0 för FC. Men ÖIS vek verkligen inte ner sig utan forcerade och försökte få till en kvittering. Den kom, om än ganska sent i den 80:e minuten efter ett vackert mål av nyförvärvet Daniel Jansson. Ett fint inlägg av Andreas Ek från högerkanten mot bortre stolpen nickades in i krysset av Jansson och ÖIS hopp var tänt. 

 

Man lyckades hitta ett par lägen till i slutet, men dessvärre saknades den sista gnistan i straffområdet och FC Ljungarum kunde andas ut. 

 

Det finns inga genvägar just nu, mer än att knyta näven och bestämma sig för att vända på den negativa trenden. Och som tur är finns det chans till revansch redan på fredag när ÖIS gästar Ekhagen.

Skribent: Stefan Landefjord

1-0 ljungby

måååål

måååååål

vinst

Kgoif öis

OISA

Postadress:
Ölmstad IS
Michael Eskilsson, Broddstorp
56393 Gränna

Besöksadress:
ÖIS-Gården Korparp Ekhagen 2
56393 Gränna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info

 

 

 

 

 

 

Tack vare projektstöd från EU har vi kunnat
genomföra bygget av vårat nya Elljusspår.