Hoppa till sidans innehåll

Gymnastik

Träna med oss på ÖIS


Vi har skön och omväxlande träning nästan alla dagar i veckan där alla är välkomna utifrån sina egna förutsättningar och behov. I kalendern hittar ni alla våra pass.

Spinningen och spinning/styrka kombo är bokningsbar via BokaMera www.bokamera.se/olmstadis eller via IphoneAppen BokaMera. Vi har 20 cyklar som kan bokas. För detta krävs login vilket du själv skaper första gången du besöker bokningssidan hos BokaMera.
 
För att delta i någon eller flera av gymnastikens aktiviteter måste du var medlem i ÖIS. För gymnastiken betalas en terminsavgift till sektionen. Information om avgifter finner du på sidan Gymnastiavgifter.
Du får gärna prova våra pass innan du bestämmer dig.
 
Har du frågor eller funderingar kontakta gärna respektive ledare för de olika aktiviteterna.

Nyheter

Nyheter

2018-01-14
Nu kör vi igång igen med vår steglösa buggkurs med start den 19 januari klockan 18.15. Samma koncept som förra året med en barnmyshörna. Vi hoppas på samma uppslutning som förra året, vi hade fantastiskt roligt! Anmäl er redan idag.
 
2018-01-11
Nu finns Gymnastiksektionen på Instagram. Följ oss! Vi heter "gymnastiksektionen"
 
2018-01-11
Nu drar vi igång träningen i gymnastiksektionen för vårterminen. Vi har i stort sett samma utbud som i höstas. Välkomna att svettas, kämpa och bli starkare med oss.
 
2017-01-07
Nu går det att boka spinningen direkt här på vår hemsida. Det är fortfarande samma bokningstjänst och du loggar in med samma uppgifter som tidigare. Vi har också uppdaterat bokningsreglerna så ta en extra titt på informationen nedan.

 

 

 

 

 

 

Nästa styrelsemöte onsdag den 30/5 kl. 18:00 på ÖIS-gården.

  

 

Postadress:
Ölmstad IS
Michael Eskilsson, Broddstorp
56393 Gränna

Besöksadress:
ÖIS-Gården Korparp Ekhagen 2
56393 Gränna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info

 

 

 

 

 

 

Tack vare projektstöd från EU har vi kunnat
genomföra bygget av vårat nya Elljusspår.