Hoppa till sidans innehåll

Bokningsregler spinning


För att boka en cykel måste du vara medlem i ÖIS och betala in medlemsavgift till klubben och sektionsavgift till gymnastiksektionen. Läs mer på sidan Gymnastikavgifter.

Vi använder oss av en extern boknin gstjänst som nu är integrerad i vår hemsida på sidan BOKA spinning. Det finns även en bokningsapp för Iphone och Androidsom heter BokaMera. För att kunna genomföra en bokning måste du ha ett login till den här tjänsten. Det sätter du själv upp första gången du bokar. Om det strular så skickar du ett e-mail till This is a mailto link med rubriken "Strul spinningbokning".

Bokningen är avgiftsfri, men det är oerhört viktigt att du avbokar om du inte kan komma och att du gör det minst 6 h innan passet börjar. Om du uteblir från ett pass du är bokad till tar vi ut en straffavgift på 50 kr och efter tre gånger stängs du av från bokningen. Att få tillbaka bokningsrätten kostar 200 kr. Blir du sjuk och inte kan komma till ett pass och tiden för avbokning har passerat så tar du kontakt med Hanna Lupiner eller Therese Åström som är bokningsadministratörer. De kan nås via Face Book Messenger. De avbokar din plats och släpper den så att den går att boka av någon annan. Följ oss även på FB-sidan Spinning ÖIS för löpande uppdateringar. Här kan ni även tagga Hanna eller Therese om ni behöver göra en sen avbokning. 

Det är inte tillåtet att ge bort sin plats till någon annan om man inte kan komma eller att boka en plats till någon annan. Alla som utnyttjar våra cyklar ska ha ett eget konto på BokaMera. Den som är bokad på passet ska vara samma person som sitter på cykeln.

Spinningpassen släpps för bokning fyra veckor i förväg och du får max vara bokad på 6 pass samtidigt. Vi har 20 bokningsbara cyklar och när passet är bokat av 20 personer kan inte fler boka sig. Det finns ingen reservlista i detta system, men så fort någon avbokar sig finns det möjlighet att boka igen. Du kan boka dig fram till passet börjar. 

Ett e-mail skickas automatiskt ut ett dygn innan passet börjar som en påminnelse. Viktigt är att du avbokar din tid om du inte kan komma senast 6 timmar innan passet..

Tänk på att vi är många som vill köra spinning på ÖIS. Vi vill att alla cyklar är bemannade på alla spinningpass.

 

Uppdaterad: 11 JAN 2018 08:33 Skribent: Hanna Lupiner

 

 

 

 

 

 

Nästa styrelsemöte onsdag den 30/5 kl. 18:00 på ÖIS-gården.

  

 

Postadress:
Ölmstad IS
Michael Eskilsson, Broddstorp
56393 Gränna

Besöksadress:
ÖIS-Gården Korparp Ekhagen 2
56393 Gränna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info

 

 

 

 

 

 

Tack vare projektstöd från EU har vi kunnat
genomföra bygget av vårat nya Elljusspår.