Hoppa till sidans innehåll

Gymnastikavgifter 2018


Alla som deltar i en eller flera av gymnastiksektionens aktiviteter måste vara medlemmar i ÖIS och betala den årliga medlemsskapsavgiften. Dessutom ska en terminsavgift betalas in till gymnastiksektionen för de pass du deltar i. Mer om detta nedan.

Medlemskap i ÖIS

Medlem i ÖIS blir du genom att sätta in medlemsavgiften bankgiro 677-1604Är du inte medlem i ÖIS så får du inte träna hos oss då inte våra försäkringar täcker dina eventuella skador. Klubben kan då också hamna i rättsliga tvister vilket vi vill undvika.

Uppge fullständigt namn och personnummer vid betalning. Vid familjemedlemskap ska allas namn och personnummer anges. Om du betalar via Internet och inte får plats med all information i meddelanderutan så kan du maila in informationen till This is a mailto link. Ny medlem i ÖIS som betalar in medlemsavgiften under perioden september till december gäller även för nästkommande år.

 

Medlemsavgift
Barn/ungdom tom 19 år 150 kr/år
Vuxen from 20 år 250 kr/år
Familj barn tom 19 år 500 kr/år
Ständig medlem from 60 år 1000 kr

 

Terminsavgift till gymnastiksektionen

Terminsavgift för gymnastik betalas in på bankgiro 5349-5990. Avgiften betalas terminsvis. För terminsavgiften får du delta i samtliga pass som gymnastiksektionen håller i.

Du kan med fördel betala för två terminer på en gång om du behöver årskvitto till din arbetsgivare för träningsbidrag. Prata med din ledare för ett skriftligt kvitto.

Uppge fullständigt namn och personnummer vid betalning. Vänligen betala in senast 15 februari för vårterminen och 15 september för höstterminen.

Om du vill prova på att träna hos oss innan du bestämmer dig för att bli medlem har du rätt att göra detta vid två tillfällen. Prata med ledaren innan passet så att vi kan göra en notering om att du deltar.

Om du endast tränar Seniorspinning under terminen betalar du 150 kr/termin.

Terminsavgift
Barn/ungdom tom 19 år 150 kr/termin
Vuxen from 20 år 350 kr/termin
Uppdaterad: 20 JAN 2018 10:51 Skribent: Hanna Lupiner

 

 

 

 

 

 

Nästa styrelsemöte onsdag den 30/5 kl. 18:00 på ÖIS-gården.

  

 

Postadress:
Ölmstad IS
Michael Eskilsson, Broddstorp
56393 Gränna

Besöksadress:
ÖIS-Gården Korparp Ekhagen 2
56393 Gränna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info

 

 

 

 

 

 

Tack vare projektstöd från EU har vi kunnat
genomföra bygget av vårat nya Elljusspår.