Hoppa till sidans innehåll

Buggkurs

14 JAN 2018 11:35
Nu kör vi igång igen med vår steglösa buggkurs med start den 19 januari klockan 18.15. Samma koncept som förra året med en barnmyshörna. Vi hoppas på samma uppslutning som förra året, vi hade fantastiskt roligt! Anmäl er redan idag.
  • Uppdaterad: 14 JAN 2018 11:39

Vår steglösa buggkurs är inte baserad på antal kurssteg utan öppen för alla som vill komma igång med sin bugg. Ni ska känna er redo för att gå ut på landets dansbanor sedan. Vi kommer även att åka tillsammans till något dansställe och dansa till liveband. Vi träffas varannan fredag vid 7 tillfällen under våren. Tänk på att ni kan ta med era barn. Vi hade ett tjugotal barn i höstas som lekte, åt lite mat, pysslade och hade roligt tillsammans medans föräldrarna dansade loss. 

Anmälan görs innan första kurstillfället och gäller för samtliga 7 gånger. Anmälan görs till This is a mailto link. Om du bara vill gå buggkursen under terminen så måste du vara medlem i ÖIS samt betala en kursavgift på 200 kr. Om du väljer att ta del av gymnastiksektionens övriga pass betalar du medlemsavgift och gymnastikavgiften som är 350 kr per termin.. 

Nu kör vi!

Skribent: Hanna Lupiner

 

 

 

 

 

 

Nästa styrelsemöte onsdag den 30/5 kl. 18:00 på ÖIS-gården.

  

 

Postadress:
Ölmstad IS
Michael Eskilsson, Broddstorp
56393 Gränna

Besöksadress:
ÖIS-Gården Korparp Ekhagen 2
56393 Gränna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info

 

 

 

 

 

 

Tack vare projektstöd från EU har vi kunnat
genomföra bygget av vårat nya Elljusspår.