Hoppa till sidans innehåll

Nytt år med gymnastiken

11 JAN 2018 08:50
Nu drar vi igång träningen i gymnastiksektionen för vårterminen. Vi har i stort sett samma utbud som i höstas. Välkomna att svettas, kämpa och bli starkare med oss.
  • Uppdaterad: 11 JAN 2018 09:07

Om ni kollar in kalendern så kan ni se hur fullspäckad våren på ÖIS kommer att vara. Vi fyller träningslokalen flera kvällar i veckan och ibland är det så tajt mellan passen att inte svetten hinner dunsta. Vi varvar spinning, Zumba, träning med skivstång, Pilates, Core och step-up om vartannat under veckan och klämmer hela tiden in nya träningsformer och tekniker. Vi fortsätter vår steglösa buggkurs varannan fredag och hoppas att alla Ölmstadbor snart kan dansa bugg. Vi har två barngrupper för gymnastik och en barngrupp med lekfull innebandy. Är det något ni saknar så säg till.

För att kunna erbjuda er träning på ÖIS med bra redskap och trevliga lokaler är det viktigt att vi alla betalar medlemsavgift och träningsavgift. Du är också försäkrad om något skulle hända under träningen. Läs mer om våra avgifter och hur du betalar under menyalternativet Gymnastikavgifter. Det är också viktigt att du hjälper till och städar lokalerna minst en gång per termin. Varje pass är ansvariga var sin vecka. Du kan läsa mer om städningen under menyn Städning.

 

SEE YOU!

Skribent: Hanna Lupiner

 

 

 

 

 

 

Nästa styrelsemöte onsdag den 30/5 kl. 18:00 på ÖIS-gården.

  

 

Postadress:
Ölmstad IS
Michael Eskilsson, Broddstorp
56393 Gränna

Besöksadress:
ÖIS-Gården Korparp Ekhagen 2
56393 Gränna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info

 

 

 

 

 

 

Tack vare projektstöd från EU har vi kunnat
genomföra bygget av vårat nya Elljusspår.