Hoppa till sidans innehåll

Städning


Gymnastiksektionen har i uppgift att sköta städningen av ÖIS-gården under vinterhalvåret. Vi hjälper på så vis klubben att hålla nere kostnaderna. Varje träningsgrupp ansvarar för varsina veckor och vi gör det med kärlek.

Vi städar hela övervåningen, trappan ner, entré, korridor, omklädningsrum, toaletter och duschar. Alla golv ska dammsugas/torrmoppas och våttorkas. Alla ytor (bord, fönsterbrädor, köksbänkar etc) ska dammtorkas. Var noggrann och lägg extra vikt vid att golvlister och golvet i träningssalen blir ordentligt rent så att det blir en trevlig träningsmiljö för oss alla. Om städmaterial börjar ta slut skickar vi ett e-mail till Jonas om detta. Instruktioner finns på insidan av städförrådets dörr.

De olika träningsgrupperna ansvarar för varsina veckor. Ledarna kan byta med varandra om det inte passar in i kalendern. Observera att det inte är ledarna som ska städa utan deltagarna. Får vi inte deltagarnas hjälp blir vi tvugna att höja terminsavgiften för att ta in proffessionell städning!

I gymnastikskåpet finns aktuell städningslista där vi också noterar vilka som varit med och städat. Fyll i namn och personnummer. Låt oss hjälpas åt med detta. Om vi är fem stycken vid varje tillfälle tar det cirka 1 timma.

Vi är många som utnyttjar lokalerna och vill ha det rent och snyggt när vi tränar så lägg gärna ner lite kärlek i städningen och tänk på att snygga till där du kan närhelst du besöker anläggningen. 

 

 

 

 

 

 

Nästa styrelsemöte onsdag den 30/5 kl. 18:00 på ÖIS-gården.

  

 

Postadress:
Ölmstad IS
Michael Eskilsson, Broddstorp
56393 Gränna

Besöksadress:
ÖIS-Gården Korparp Ekhagen 2
56393 Gränna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info

 

 

 

 

 

 

Tack vare projektstöd från EU har vi kunnat
genomföra bygget av vårat nya Elljusspår.