Hoppa till sidans innehåll

Vill du börja rida hos oss i höst och bli en del av Olunda?


Olunda ryttarförening är en ideell förening för hästintresserade med ändamål att främja hästsport och hästhållning. Olunda ryttarförening erbjuder både uppsutten och avsutten verksamhet och vi vänder oss till bredden.

Ridskolan är liten och gemytlig och belägen ute på landsbygden. Gemenskapen och sammanhållningen är stark, hos oss får barn och ungdomarna på ett tidigt stadium lära sig att fungera tillsammans och arbeta i grupp, hjälpa de yngre, lära sig att följa gällande regler i stallet m.m. Hos oss ska alla känna sig välkomna oavsett bakgrund och vi arbetar mycket med värdegrundsfrågor.

I höst kommer vi att starta grupper både för hästlekis- och knatte men även en grupp för ålder 9-12 år där man ska ha ridit en till två terminer.

Hästlekis- knattegrupper i höst:
Alla knattegrupper är fulla men vi kommer att ordna aktiviteter för alla som står på vår intresselista (se anmälan nedan.)
Juniorgrupper:
Vi kommer att starta följande juniorgrupp i höst:
Söndagar 12.10 Ridvana 1-2 terminer nivå J2 2 platser kvar

Vi har även platser kvar i juniorgrupper för dig som ridit längre, allt ifrån nivå J3-nivå J9 (nivå J1= nybörjare och nivå J9 är för dig som rider hästen i form och gör olika rörelser, tex öppna, sluta och enkla galoppombyten). Mejla till This is a mailto link om du vill veta mer.

Är du intresserad av att börja rida hos oss  stå på vår kölista,kan du anmäla ditt intresse via länken intresseanmälan  

Kontakt där du kan anmäla eller få mer information:

This is a mailto link

Uppdaterad: 01 MAJ 2021 22:04 Skribent: Madeléne Beckman
E-post: Adressen Gömd

Stöd Olunda och anslut dig till Gräsroten!

Postadress:
Olunda RF - Ridsport
Olunda 450
74193 Knivsta

Besöksadress:
Olunda 450
74193 Knivsta

Kontakt:
Tel: +46703814122
E-post: olundaryttargard@hot...

Se all info