Hoppa till sidans innehåll

Onsala Luftgevärsklubb - Skyttesport

Välkommen till Onsala Luftgevärsklubb

Vi är ett glatt gäng luftskyttar i blandade åldrar från juniorer upp till seniorer som samlas så ofta vi kan nere i Skytteviken, Onsala.


Vi bedriver fr.o.m 2013 luftvapenskytte enligt Svenska Skyttesportsförbundets (Lerduvesektionen) regler för Field Target. Mer om detta går att läsa nedan.

 

 

Tävlingssässongen 2021

Onsala Luftgevärsklubb hade planerat att under 2021 att anordna två tävlingar i enlighet med Svenska Skyttesportsförbundets regler, en på våren och en på hösten som brukligt varit.

Corona virusets (Covid-19) framfart ställer dock till det och och det är fortfarande oklart om vi kan hålla tävling i april som tänkt var. Vad som händer med höstens tävling får framtiden utvisa.

Preliminära datum för dessa är (Inbjudan läggs upp i tävlingskalendern på indta.se)
25 april Inställt
29 augusti alt 5 september Inställt

 

Skyttesöndagar

Under våren har vi ibland gemensamma skyttesöndagar mellan klockan 12-14. Dessa dagar är banan alltid bemannad av någon. Vid lågt deltagarantal kan skyttesöndag sluta tidigare. Maila oss gärna om ni tänkt komma. Mailuppgifter finns under "Kontakt" till vänster.

För 2021 är fasta inga datum satta pga Corona viruset. Information om framtida skyttesöndagar kommer att ges på denna sida.

Preliminärt datum är 21 mars Inställt pga nya restriktioner runt Covid-19

Vill ni veta mer om oss, besöka oss på banan och kanske även bli medlem, tveka inte att ta kontakt. Mailuppgifter finns längst ned.

Postadress:
Onsala Luftgevärsklubb - Skyttesport
Lars-Ove Laursen, Lilla Marconigatan 15
42142 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0760257543
E-post: onsalaskytte@gmail.c...

Se all info