Hoppa till sidans innehåll

ShowDans


Onsjö IF´s ShowDans är för barn från 6 år. 

På ett lekfullt sätt övar vi oss i att röra armar och ben till rytmiska fraser. Vi lär oss skilja på höger och vänster i förhållandet till rummet och i förhållandet till andra. Vi går igenom rummets olika riktningar. Enkla hoppsasteg och galoppsteg rakt fram och från sidan övas i ring och på diagonalen över golvet. Enkla stegkombinationer och formationer i rummet övas tillsammans med musik. Rytmiska övningar ger barnen en förbättrad taktkänsla. Målet är hela tiden att få barnen att känna dansglädje. Att öka deltagarens kropps- och rumsmedvetenhet i samspel med andra. Att barnen uppmuntras att genom teknikövningar och improvisationer använda sin kropp för att utvecklas i styrka, smidighet, kondition och koordination.

Anmälan görs genom att maila barnets namn och personnummer, förälders mailadress och mobilnummer samt önskad grupp till:
This is a mailto link

Tips! Föreningen erbjuder även på andra planhalvan Familjegympa/Bamsegympa för barn från 2 år och uppåt samtidigt som ovan danspass, mer info under flik Bamsegympa. Samtidigt som det sena passet leds motionspasset PS/intervall för vuxna på andra sidan.

Onsjö IF´s  ShowDans-ledare hälsar alla välkomna!

Uppdaterad: 21 AUG 2018 19:45 Skribent: Anneli Ljungman

Postadress:
Onsjö Idrottsförening - Gymnastik
Ljungman, Skolgatan 4
30564 Gullbrandstorp

Kontakt:
Tel: +46704921129
E-post: This is a mailto link

Se all info