Hoppa till sidans innehåll

Badmintonfest på Örebrocupen till helgen!

24 APR 2019 14:41
Nu till helgen 27-28 april går Örebrocupen av stapeln! Det är vårt största arrangemang och i år blir det glädjande nog ett riktigt stort deltagarantal med 428 anmälda spelare! Vi ser fram emot en rolig och intensiv helg i hallarna!
  • Uppdaterad: 24 APR 2019 14:41

Förberedelserna inför Örebrocupen har pågått under flera månader och nu är vi inne i slutspurten. Priser och medaljer ska sorteras, över 300 bollrör ska fördelas ut mellan hallarna, banor kontrolleras och infolappar ska fixas och så vidare - listan är lång!

Vi kommer att spela i fem hallar i år. Backahallen, Mellringeskolan, Adolfsbergsskolan, Änglanda skolan och Universitetet. Det blir full fart hela helgen! Vi startar redan 08.30 på lördag och spel förväntas fram till ca kl. 21! På söndag drar det igång kl. 09.00 och sista matchbollarna beräknas gå i marken omkring kl. 16. 

Flertalet klubbar genomför klubbresor till Örebrocupen och många spelare ska sova i Backahallen under helgen. Det blir ett rejält arrangemang!

OBS! Kontrollera noga i vilken hall du spelar i:

Klicka här för att se lottningen och annan viktig information!

Hoppas att många föräldrar och vänner kommer till hallarna och hejar på era barn och kompisar som tävlar i helgen så gör vi Örebrocupenhelgen till något alldeles extra detta år!

Skribent: Niklas Sandberg
Epost: Adressen Gömd
 Facebook 
      Gilla oss på Facebook!

 
 

   Ange alt-text här.

Sisu Idrottsutbildarna    

Postadress:
Örebro BMK - Badminton
Landbotorpsallén 1
70226 Örebro

Kontakt:
Tel: 019331172
E-post: This is a mailto link

Se all info