Hoppa till sidans innehåll

Elins äventyr på Cypern - och övriga som tävlat här hemma!

02 JAN 2019 15:57
Här kommer en kort summering av det intensiva tävlandet under slutet av hösten 2018. Kul att så många ÖBKare kuskar runt och tävlar så flitigt och med fina prestationer och resultat!
  • Skapad: 02 JAN 2019 15:57

Här kommer en kort summering av det intensiva tävlandet under slutet av hösten 2018. Kul att så många ÖBKare kuskar runt och tävlar så flitigt och med fina prestationer och resultat!

"Elin på Cypern"
Elin (Öhling) var strax före jul på Cypern och tävlade i "Cyprus Youth International 2018" med deltagare från ca 17 olika länder. I Elins klasser var det spelare från 8 länder. Elin och hennes dubbelpartner Marion Lawrence, Tranås var enda deltagare från Sverige!

Elin tog sig till semifinal i DSU15 där förlorade hon i en mycket jämn och välspelad tvåsetare mot den slutliga segraren, en ryska.

I mixed spelade Elin med en cypriotisk kille och i andra omgången tog det stopp mot Marion (Lawrence) och hennes mixedpartner från Israel. 

 I DDU15 stod Elin och Marion som segrare efter att ha vunnit finalen med 21-10 21-10 mot ett ryskt par.  Den "riktiga finalen" var nog dock i semifinalen. Tjejerna vann där en tuff tresetare  mot det förstaseedade paret från Grekland. 

Äventyret blev mycket lyckat och de tar med sig många erfarenheter; allt från annorlunda golv, sol som skiner in i hallen, domarbeslut de inte är vana vid, bakcoachning för hemmaspelare och ingen bolluppvärmning på banorna om man inte var från Cypern! Bra träning att lägga fokus på det man kan påverka.

 

 

Hemma i Sverige har det tävlats väldigt mycket under slutet av hösten. Det har bland annat spelats i Skoskavet, SJT:er, Kinnekulle, Carlstad och Sollentuna. Det har även spelats seriespel för förstalaget och andralaget. Vi hade även vår gemenskapskväll Luciadubbeln som blev mycket lyckad!

Här kan ni klicka in för att kolla resultat.

Här kommer lite bilder från hösten, som vanligt publiceras det flitigt med bilder på våra sociala medier (Facebook och Instagram) så spana in där för att hänga med!

Skribent: Niklas Sandberg
Epost: Adressen Gömd
 Facebook 
      Gilla oss på Facebook!

 
 

   Ange alt-text här.

Sisu Idrottsutbildarna    

Postadress:
Örebro BMK - Badminton
Box 22020
70202 Örebro

Kontakt:
Tel: 019331172
E-post: This is a mailto link

Se all info