Hoppa till sidans innehåll

Glada miner under Vårdubbeln!

21 MAJ 2019 10:50
I torsdags (16/5) genomfördes första upplagan av vårdubbeln. Ca 60 spelare deltog samt en hel del publik. Det blev en mycket trevlig kväll!
  • Skapad: 21 MAJ 2019 10:50

Vårdubbeln var en kopia av luciadubbeln från i vintras. Många spelare både unga och äldre deltog. Vårdubbeln spelades i ihop lottade par där klubbens bästa spelare blandades med de yngsta och även med föräldrar. Tävlingen spelades som ett poolspel så att alla paren fick spela minst två matcher var. Efter det gick ettan i poolen vidare till kvartsfinal.

Mellan matcherna umgicks spelarna med varandra och hade en rolig kväll i hallen. Arrangemangsgruppen hade fixat så att alla deltagare kunde äta korv med bröd och dricka läsk det fanns även stora godiskorgar. 

 

I slutspelet blev det flera jämna och spännande matcher. Till slut var det dags för final mellan Line och Magnus och Per och Mattias. Det var en jämn final som slutade med seger för Per och Mattias. Grattis!

Alla spelare gjorde fina insatser och bidrog till bra stämmning. Tack till alla som på något sätt var med under vårdubbeln.

 

Skribent: Astrid Brask
Epost: Adressen Gömd
 Facebook 
      Gilla oss på Facebook!

 
 

   Ange alt-text här.

Sisu Idrottsutbildarna    

Postadress:
Örebro BMK - Badminton
Landbotorpsallén 1
70226 Örebro

Kontakt:
Tel: 019331172
E-post: This is a mailto link

Se all info