Hoppa till sidans innehåll

Härligt drag på Örebro Junior Tour!

18 OKT 2019 14:49
Nu har två av höstens Örebro Junior Tour tävlingar spelats. Senast förra söndagen, 13 oktober då hela 76 spelare deltog från sex klubbar!
  • Uppdaterad: 18 OKT 2019 14:49

Örebro Junior Tour fortsätter att vara ett lyckat koncept. Under hösten har två tävlingar genomförts med 65 respektive 76 deltagande spelare! Riktigt bra deltagarantal. Glädjande är även att att startfälten bestått av cirka hälften ÖBKare och därutöver fyllts med spelare från Arboga, Carlton, Västerås, Köping, Järnvägen och Ljungsbro. Kul och viktigt för alla spelare att möta nytt motstånd! 

Det har varit väldyllt med föräldrar, syskon och kompisar som hejat på spelarna vilket är härligt! Det har varit god stämning och ett trevligt klimat kring matcherna vilket alltid eftersträvsamt. 

Det har varit väldigt bra spel under båda ÖJTerna med spelare som tagit stora kliv i sitt spel både bland de som är mer erfarna samt nya spelare för hösten. Riktigt kul att se. Extra stort grattis till alla som tagit medaljer! Se resulat här.

Stort TACK till de som lagt ner ett viktigt jobb i sekretariaten och de som hjälpt till med coachning, siffervändning och stöttning kring banorna - utan allas insatser blir det inga tävlingar! Grymt bra jobbat.

Nu återstår en ÖJT för hösten - 1 december! Inbjudan finns här. Ta chansen och var med oavsett om du är erfaren ÖJTare eller siktar på din första - alla får plats!

Vi tackar även Yang Cao för fina bilder från sammandraget 13 okt! (se nedan):

Skribent: Niklas Sandberg
Epost: Adressen Gömd
 Facebook 
      Gilla oss på Facebook!

 
 

   Ange alt-text här.

Sisu Idrottsutbildarna    

Postadress:
Örebro BMK - Badminton
Landbotorpsallén 1
70226 Örebro

Kontakt:
Tel: 019331172
E-post: This is a mailto link

Se all info